Stora pluttan!

Hade väldigt trevligt med Iluna i stan igår. Mycket prat och sen var det kul att strosa i stan, var flera år sen...
Vi käkade lunch på ett taco ställe, riktigt gott! Hailey var nöjd nästan hela tiden, nu när hon tar sej runt så mycket tycker hon inte det är så kul att sitta still i vagnen och det kan man ju förstå!
Idag var jag på sista mammagruppsmötet eller vad man ska säga.. Gud vad stora alla hade blivit. Tyvärr var det bara jag och tre till där så det var ju synd..
Vägde och mätte Hailey också när jag ändå var där. 68cm lång och vägde 8070g. Stora Tjejen!



Kan inte fatta att hon snart fyller ett år. Tiden går så fort, för fort.
Efter mammagruppen kom bejbi och hämtade mej så drog vi till IKEA. Köpte lite små prylar bla badrumsmatta, sänglampa till Hailey, en byrå, lite leksaker och annat kraffs som man plockar på sej... haha...
Sen har vi bara tagit det lungt hemma. Johnny och Hampus besiktade nissepisse och det gick såklart as bra. Våran lilla skrutt bil, den kan man lita på! :)
Vi gick ut och lekte i lekparken efter maten, Hailey älskar verkligen att gunga, min sötnos! Johnny tog massa bilder, får lägga in dom sen..
Barnen var trötta när vi kom in så det blev duschen sen sängen, båda slocknade direkt :)
Nu ska jag kolla på teve!



Jag och Hailey är på väg in till stan för ...

img_2421 (MMS)

Jag och Hailey är på väg in till stan för att möta Iluna. Första tågresan för henne, det går bra hittills! Det sitter även en tant med sin papegoja på axeln... Haha ofta det händer?


full rulle!

ojojoj! Sorry för dålig uppdatering men det har verkligen varit fullt upp!
I lördags åkte jag, Johnny och Janne till Askersund på 30års fest/kräftskiva hos min kusin.
Så vi packade Haileys grejer och lämnade henne hos mamma som var barnvakt sen droppade vi av Quattro hos Josse och David (Tack för hjälpen!)
Sen drog vi.
Hotellet var myisigt, som en mini herrgård =)
Vi drog in till stan och mötte upp min kusin för att käka kinamat vilket var det mest idiotiska vi kunde ha gjort. När vi kom till festen så dukar dom fram hur mycket kräftor som helst, massa hemmagjord västerbottenpaj (typ det bästa jag vet) massa bröd, goda ostar, marmelader, grönsaker mm. Jag bara åt och åt och åt.
Sen har min kusins fru bakat tårta till efterrätt. Jag skojar inte när jag säger att det nog var den godaste tårtan jag ätit i hela mitt liv, perfektion! Så fast man var så mätt så tog man två bitar tårta... haha så sjukt!
Men det var verkligen lyckat, bra stämning trevliga människor, och GOOOOOD mat! Så lyxigt att få komma bort på sånt här =)
Vi kom till hotellet vid tre tiden tror jag, tröööötta.
Kan tillägga att min kära man mådde ganska så dåligt på söndagen. Haha så härligt att se, dom är inte så kaxiga då...
Innan vi åkte hem så käkade vi brunch hos min kusin.
Eftersom jag druckit minst dagen innan fick jag köra hem..
Vi stannade till i Enköping på ett outlet som ligger där och dom hade jätte mycket saker! Så det vart lite shopping också!
Sen hämtade vi våran älkade unge. Shit va man hade saknat henne asså! Hon skulle såklart direkt till pappa.. haha skit unge, jag dög inte alls!
Sen hämtade vi Quattro, han hade såklart haft det jätte bra men det visste jag att han skulle!
Efter det vidare till Johnnys brorsa, Quattro och Nalle lekte som galningar i vanlig ordning.
Till middag blev det faktiskt pizza, sen stupa i säng!

Idag var jag på lång promenad en och en halv timme, det var så härligt väder =)
Sen kom pappa förbi med glass.. Jag som skulle vara nyttig den här veckan men det sket sej ganska fort...
Nu ska jag fixa lite hemma!



En trött Quattro!


Norrland


Resan upp till Sollefteå tog ganska så lång tid. Blir ju längre när man har barnen med sej också.
Det ska stannas och kissas, man blir hungrig, kaffe ska köpas, barn skriker, hunden ska rastas osv...
Men vi kom fram tillslut i alla fall så de är ju huvudsaken!
Johnnys brorsor va och fiskade när vi kom så vi packade upp och släpte ut hundarna så dom fick hälsa.
Quattro hade bara träffat Nalle en gång tidigare så dom röjde galet!
När dom kom hem käkade vi och snackade skit sen blev det film, ost och kex :)
Dagen efter åkte jag, Johnny, Hampus och Hailey in till Sollefteå för en rundtur.
Jag älskar att strosa runt i andra städer. Det är så skönt också när man är på andra platser än Stockholm, här är det så stressigt och det är verkligen inget man bara säger. Alla andra städer jag vait i (förutom Göteborg, där stressar dom också) glider alla runt lugnt, ingen som knuffas, man behöver inte små springa för att hinna med tempot utan man kan faktiskt strosa. Man kan stanna vid ett skyltfönster utan att höra nån bakom som suckar för att man råkade stoppa upp deras väg.
Hade jag fått betämma och omständigheterna varit annorlunda så hade vi flyttat till en mindre stad. Spelar egentligen ingen roll vilken stad, bara det finns ett någorlunda bra jobb.
Sen blir det ju inte bättre av att man sitter på hemnet var och varannan dag och ser feta, lyxiga och perfekta hus för en tredjedel av vad det skulle kosta om det låg i fucking stress skit stockholm. Eller förlåt om det ligger i en lite förort till stockholm. För en liten risig lägenhet i Stockholm kostar mer än en ny renoverad villa på 200kvm med en tomt på 2000kvm i en stad ute i landet.. Sorgligt för faan...
Men nu är det som det är och vi är fast här och kommer vara det dom närmsta 15 åren. Gilla läget Camilla!
Hur som hellst så var det en väldigt mysig lite stad med många fina gamla hus. I like :)
Hittade en tröja i en liten Boutiqe där som jag köpte.
På eftermiddagen drog bröderna och fiskade. Johnny fick faktiskt en riktigt stor gädda. Han va faktiskt väldigt stolt! Så kul att se min bejbi glad. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser att han är glad. Vi käkade aldrig gäddan utan kastade den till räven.. haha han ska väl också ha käk!
Resten av tiden så gjorde vi inte så mycket, vi va iväg och fiska, bara umgicks, spelade spel osv. Johnnys andra bror var ju där också och det var första gången jag träffade honom, han bor i Kiruna så man åker ju inte över och tar en fika direkt..
Men det var en riktigt trevlig mini semester, Johnny var riktigt deppig när vi åkte hem. Han har ju spenderad många sommrar där och har många minnen därifrån (Hans pappas gamla hus) men vi kommer säkert åka tillbaka.
Vi ska försöka ta en tripp upp till kiruna också skulle vara kul att åka så långt upp i landet!

Här kommer lite bilder. Kommer kanske lägga ut lite fler sen, det här är bara från Johnnys kamera.
























































skrotpottan

Sorry men har inte alls hunnit blogga idag.
Pappa kom förbi och fikade och stannade några timmar. Sen har Hailey fått hög feber igen :(
Hann i alla fall med lite saker här hemma som behövde göras så det känns skönt!
Imorrn kommer i alla fall lite bilder från Norrland, till dess får ni en från idag på Hailey och hennes morfar!



Morfar och Hailey

Sorry!

Har inte blivit nån uppdatering på länge, Hailey har varit sjuk så har inte hunnit/haft lust.
Men tänkte jag ska skriva lite om våran mini semester och lägga ut lite bilder. Men det får bli lite senare för jag och Hailey ska krubba lite nu! 

Nu ska vi åka tillbaka till stugan så no m...

img_2926 (MMS)

Nu ska vi åka tillbaka till stugan så no more mottagning :(  Kinamaten smakade skit. Eller nej det smakade som nån spytt upp den på min tallrik... Fy faan! Men de är iallafall fint här!


Idag är vi inne i Sollefteå och kollar run...

img_4928 (MMS)

Idag är vi inne i Sollefteå och kollar runt. Har hittat en tröja som va ganska fin på en liten butik här. Nu ska vi snart käka lunch på en Kina restaurang! Gott :) Föresten så är vädret på topp, inte så varmt men solen skiner och inte ett moln på himlen!


Nu är vi i Sundsvall, har precis käkat och...

img_4773 (MMS)

Nu är vi i Sundsvall, har precis käkat och ska snart åka vidare. Man är ganska mör i röven kan jag lova! Hailey är tapper hittills!


Nu är det tyst och skönt här bak i bilen :)

img_4562 (MMS)

Nu är det tyst och skönt här bak i bilen :)


Hampus tycker det är sjukt kul att åka bil...

img_1264 (MMS)

Hampus tycker det är sjukt kul att åka bil, verkligen super kul...


säg packa pappas kappsäck fort 5 ggr!

Äntligen, ungar är duschade och i säng, bilen är packad, jag är packad... Hahaha närå så illa är det inte!
Men jag sitter faktiskt här och njuter av ett kallt glas vin =) Gött!
Sitter och funderar på vad jag glömt.. Alltid är det nått. Känns som om det är Haileys grejer som är viktigast.. Saker till oss andra finns där eller går att köpa. Men jag tror jag har allt hon behöver.
Men fan vad man måste pyssla, trixa och tråckla när man ska få in allt i bilen..
Min granne gick förbi och skrattade åt mej och frågade om det gick bra.. Haha... Sen vill jag inte att Johnny gör det för han har inget tålamod så blir han förbannad och trycker in fast det inte går så går nånting sönder så blir han ännu mer irriterad, and round it goes!
Men snar är det sängen som kallar. Får se om jag hinner blogga innan vi åker. Vet inte om de blir så mycket bloggande där uppe, man har nog taskig mottagning på telefonen. Men vi får se!

Sov Gott mina vänner!


Stress stress stress!

Shit vad jag känner mej stressad!
Känns som jag har hur mycket som hellst att göra idag men ingen tid. Fast egentligen har jag klarat av det mesta så jag borde kunna ta det lite lugnt, men när man väl är uppe i varv så är det svårt att chilla...
Började med att köra Hampus till dagis, sen hade jag massa samtal att ta mej igenom. Bland annat var jag tvungen att ringa kommunen och kolla hur det blir med Haileys dagisplats. Har inte hört ett ljud om när man får veta om man får en plats där man sökt, men nu är det FULLT FULLT FULLT där jag vill att hon ska gå. Hon sa att det säkert dyker upp nått tills hon ska börja men faan det känns skit jobbigt att man ska behöva vänta och så kanske man får det man sökt i andra hand eller tredje hand. Eller så har inga av dom lediga platser så får man ta ett annat dagis tills det blir en ledig plats där jag vill att hon ska gå... Blää, jobbigt! Men det löser sej nog.
Tydligen är det dagiset jag sökt till ett av dom populäraste, såklart att det ska vara så!

Sen köpte jag overaller till barnen igår men när Hampus prövade sin så tyckte jag den kändes liten.. Eller inte liten men det är några månader kvar tills han ska ha den och så ska man ha tjocktröja under och halsduk så då är det nog bra att vara på den säkra sidan. Så var tvungen att gå ner till centrum och byta den. Snacka om tur jag har också, igår så hade jag lagt undan overallen som jag köpte och när jag kom och köpte den då var alla dom storlekarna slut. Men jag kollade så det fanns större storlek ifall den nu skulle vara för liten och det fanns två kvar.
Idag när jag kom då fanns det INGEN kvar. Men jag hade tur att det fanns rätt storlek i en annan färg, så det fick bli den.. Det är augusti och overallerna tar slut redan! Haha hon i kassan sa det att dom säljer hur mycket som hellst, och dom här är en av dom populäraste på marknaden så folk lägger undan och kommer från andra ställen och köper för att det är slut där dom bor.. haha.. Aja jag är färdig nu så det känns skönt!
Hailey drunknade typ i sin.. Får hoppas hon växer till sej innan vintern kommer... =)

Sen skulle jag byta lampa på bilen, ena framlyset är paj. Så jag lämnar in den på verkstan och ger dom lampan som vi hade fått skickad till oss och han sa att jag skulle komma tillbaka om en timme så jag knallar hemåt.
Efter en timmer kommer jag tillbaka då visar det sej att dom skickat fel lampa till oss! Så det går inte att byta skiten! Så jävla irriterande! Så nu måste jag försöka kolla med SAAB här om dom kan ge mej rätt lampa så får dom den vi fått av mej... Får se om det går annars måste vi skicka tillbaka den och vänta på en ny.. Funny!

Måste börja packa också, åker till Norrland imorgon. Kommer säkert glömma nått viktigt, typ nappflaska till Hailey. Skulle vara så typiskt mej!
Så det blir upp tidigt imorgon och köra bil... Spännande. Väcka barnen tidigt få i dom frulle så dom inte vill stanna och käka efter en timmes bilresa för då kommer man ju aldrig fram..

Ska ta tag i det nu, innan Johnny och Hampus kommer hem!

Hailey är ute och går :)

img_4337 (MMS)

Hailey är ute och går :)


Kärlek ♥

♥ Mini Hope Hailey Nylund ♥









Det finns inte ord för hur mycket jag älskar min skrotpotta
När hon tittar på en med sina knallblå ögon finns det inget annat som betyder något
När hon ler med hela sitt runda ansikte smälter man
Trodde aldrig man kunde känna den här kärleken för någon
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


kvällsbus

Idag hade jag först besök av min bror som tog en kaffe och hängde lite med Hailey sen kom Josse.
Det va chill som vanligt, vi satt och snacka om allt och inget.
Idag skulle Johnny ha fixat mitt hår men allt blev så sent så pallar inte.. Men imorrn måste jag få det gjort annars blir jag galen, min utväxt är typ 10cm!
Bokade hotell idag till nästa helg, då ska vi på kräftskiva/30års fest hos min kusin i Askersund. Ska bli kul att komma bort lite, mysigt att bo på hotell och gott med hotellfrukost! hahaha!
Här ska vi bo!
Nu ska jag få min dotter i säng som är ganska pigg eftersom hon sovit ganska mycket på eftermiddagen.. Kuuul!
Sen håller Johnny på busar med henne så det gör ju inte saken bättre!





Suddiga bilder men det är inte det lättaste att ta ett kort när han jonglerar med henne upp och ner, höger och vänster..
Hampus slocknade vid sju, helt dödstrött... Får se om man får upp honom i morgon.
Tycker han har varit så himla trött senaste tiden.. Skumt.


money money money...

Idag hann vi med fyra visningar. Kul att gå på visning, lite av en hobby vi har.. Hahaha!
Sen drog vi en fika hos Scottarna, kul att träffa dom lite, blir inte så ofta nu för tiden tyvärr...
Johnny(!) fixade hamburgare till middag och som vanligt åt man alldeles för mycket.
Spelade ju bingolotto också och som vanligt vann man inte ett skit. Vi har vunnit en gång och då vann båda en ny lott... Jippi lixom... Varför kan inte jag vinna lite pengar eller en resa eller en ny bil? Försej så har ju vi en ganska ny och fin bil men de skulle ju inte skada med två..
Nej man ska faktiskt vara glad över det man har, finns dom som har det mycke värre...
Fast asså nån miljon extra i plånkan skulle ju inte skada!
Imorrn ska jag träffa Josse, ska bli kul va ett tag sen. 
Så Josse om du läser det här, SOV INTE BORT HELA DAGEN! =)

Nu ska jag fortsätta dricka det här otroligt äckliga vinet vi öppnade idag.. Första och sista gången...






full fart!

Nu har vi precis kommit in från lekparken, Hailey har krypit runt, gungat och kollat på en igelkott!
Hon däckade direkt när hon kom hem! Sötnos!
Håller på tvättar i tvättstugan också så skönt när de är klart. Så har man alla kläder rena och torra.
Snart ska vi på husvisning, blir väl till att väcka skrotpottan då men hon somnar väl om i bilen.
Idag ska vi spela bingolotto, det är ju säsongspremiär så då kanske man har tur och vinner nått! haha, Yeah Right!



Min trötta prinsessa!

Mätt mätt mätt!

Har precis käkat på tok för mycket fiskgratäng. Men det är ju såå gott! Sen ett glas vin till blir pricken över i.
Idag har vi bara chillat. Hailey sov över två timmar på dagen så då la vi oss i sängen och glodde på film, Hall Pass hette den. Helt okej, skrattade en hel del så den rekomenderar jag!
Sen drog vi till ÖoB i Märsta, hade hänt en stor olycka där på vägen.. Läskigt!
Vi drog vidare till Arlanda stad och där hittade jag massa saker till Hailey på H&Ms rea. Sweet! Tyvärr hade dom ingen rea på pojk kläder så Hampus blev utan fynd! Men han har fan kläder så han knappt hinner använda dom, jag har ju svårt att stå emot ett "bra fynd".. Haha...
Nu ska vi nog kolla på film, har några på lager!



Kanske inte ser så mycke ut för världen men shit va gott det är!



Käkar slush med älskling!

img_6012 (MMS)

Käkar slush med älskling!


sova!

Bidde ingen fiskgratäng, bidde sushi och vin istället!
Snart ska vi hoppa ner i snarklådan och nanna kudde, skööönt!
Imorrn har vi inga planer, har ingen kolla på vad det ska bli för väder heller men det visar sej
Hoppas Hailey sover till i alla fall åtta imorgon, håll alla tummar ni har.

Natti Natti!


Efterlysning!

När jag var på landet så ringde dom som köpt mormor och morfars hus och undrade om dom fick komma förbi med sin dotter och visa husen.
Hon skulle tydligen ha ena huset för sej själv och bo där. Somliga har det bra, inte illa pinkat för en 20åring att få ett eget hus.
Själv är man 25 och bor i en trött, fuskbyggd jävla hyresrätt.. Jag är INTE bitter...
Dom hade i alla fall med sej sin hund, så hon och Quattro röjde sönder. Skit kul för honom att få leka lite med en annan vovve.
Fan kanske kan göra en liten kontakt annons till honom här på bloggen.

"Ung smärt engelsman söker likasinnade för promenader, mysiga stunder och vilda lekar. Ung som gammal, kille eller tjej spelar ingen roll. Jag är muskulös, medelhög, brunögd och kort klippt. Jag väntar på just dej!"

Vad tror ni? Kan det locka nån? Nej men allvarligt, är det nån där ute som läser min blogg som har en hund eller känner nån som kanske behöver en hundkompis att leka av sej med, tveka inte att hör av er! Skulle va skit kul för honom att ha nån att lajja med ibland. Han är väldigt bra med alla hundar faktiskt och leker snällt!

Fick en gardin av mormor också! Blev helt okej faktiskt. Man tager vad man haver, bättre att återvinna sånt folk inte vill ha än att köpa nytt!

Nej nu ska jag förbereda maten tills älskling kommer hem, fiskgratäng står på menyn! Mumma!


Hailey imorse, hon försökte sno Quattros tuggben. Busunge!







Goood morgon!

För det är faktiskt en god morgon! Hailey är glad, visserligen skakade hon spjälorna och skrek som en inlåst psykpatient imorse när jag inte riktigt orkade hoppa ur sängen så fort som hon ville.
Men nu är hon Kalle Glader!
Städade lite igår kväll och det är också en bidragande effekt på det glada humöret hos en trött mamma som inte vill vakna till stök.
Så nu kan jag lämna hemmet utan dåligt samvete på allt som behöver göras (jag ignorerar den stora feta tvätthögen, den får Johnny hjälpa mej med)
Känns så jäkla gött att det är fredag idag! Jag och bejbi kan sitta uppe länge, kolla film, kanske dela en flaska vin? Helg är Härligt!
Nu ska jag ta av pyjamasen på prinsessan sen bär det av till landet!


vinvinvinvin

Hade en väldigt trevlig dag idag med Iluna. Vi strosade runt på IKEA och snackade skit. Jag köpte ett nytt överkast till mej och bejbi sen bidde det en väggdekor som jag satte på väggen i sovrummet.
Blev väldigt fint, nu ska jag bara hitta en fin gardin som matchar...
På vägen hem ringde jag brorsan och frågade om han ville komma förbi. Frågade även om han orkade ta med sej borrmaskinen och sätta upp våra vinställ.
Min man är nämligen inte så där jätte bra på att ta tag i saker och ting och jag var trött på att det aldrig blev klart.
Så nu är min vinvägg färdig! Jag är sååå nöjd! Tur att man har världens bästa bror som fixar biffen!
Nu är det bara två glashyllor som ska upp ovanför vinställen så jag kan ställa alla mina vodkaflaskor där! Kommer bli grymt!



Jag och Johnny var såklart tvugna att sticka till bolaget och fylla vinställena, passade även på att handla mat.
Nu är jag super trött och ska kasta mej i sängen.
Har haft en väldigt bra dag faktiskt!

God Natt!



blaha..

Men åhh vilken skit morgon känner jag..
Hailey är galet gnällig, jag har ingen ork till nått, huvudvärken sitter i sen igår. Var till och med upp i natt och tog alvedon.. Inte kul alls.
Men Iluna ringde och frågade om vi skulle ses på Ikea så då blev min dag lite ljusare.
Nu ska jag bara få ärsle ur vagn och komma iordning.
Skulle behöva stanna och köpa mat på vägen hem, även stanna och köpa kattmat dom är hungriga här hemma stackarna..
Men det blir så tungt att bära och släpa hem allt.. Får väl åka ikväll när Johnny kommer hem annars.





tråkdag

Snacka om att den här dagen har gått i snigelfart.
Har verkligen inte gjort nånting så det kanske inte är så konstigt.. Hailey har röjt runt som sjutton, vet inte hur många gånger hon slagit sin skalle idag. Hon slog örat i bordet också så det är helt lila.. Stackarn!
Tänkte jag skulle få en bild på det men det är lättare sagt än gjort.. Hon sitter ju inte direkt still.
Längtar bara till Johnny kommer hem, så tråkigt utan honom, men han kommer kanske vid åtta eller nått.
Hoppas verklikgen inte det är sånt här väder imorgon, man kan inte gå ut eller nånting..
Quattro hatar regn och sätter knappt tassen utanför dörren, bara kissa sen snabbt in.
Sov faktiskt en timme på dagen idag när Hailey sov, hade skit ont i huvet. Känner fortfarande av men det kan vara vädret som gör det, är känslig för låg tryck..
Nu ska jag plocka ihop alla leksaker som ligger över heeeela vardagsrumsgolvet. Skulle behöva typ nån låda eller korg att slänga ner allt i. Får spana efter det.



sol? moln?

Jaha, frukosten är äten och hunden är rastad... Nu då?
Nån som vet hur vädret ska bli idag?
Nu är det riktigt fint ute om man tittar ut genom ena fönstret, kollar man i det andra så är det helt molnigt..
Jag har en sån där dag när man egentligen bara vill ligga i soffan, kolla på film och käka godis.
Men jag har ju min vilding att underhålla, undra när öppnaförskolan öppnar igen..
Hon börjar verkligen bli bestämd och envis. Igår vid middagen va hon helt galen, satt bara och skrek. Hon var inte speciellt ledsen utan bara arg och frustrerad. Jag och Johnny satt bara och garvade.
Men aa det blir väl bara värre och värre nu, hon ska väl testa alla gränser hon kan och dansa lindans på min alldelse för korta stubin. De blir nog kul! Hahaha!
Nej nu ska jag leka lite med Hailey så hon blir trött nångång.



Promenix

Tog en långpromenad när det slutat regna.
De va verkligen härligt. Vädret var varmt och när solen tittade fram blev det verkligen svettigt!
Stannade till en stund i hundgården så Quattro fick springa av sej. Han älskar att få kuta runt, bita på pinnar och gräva.
Nu ska jag börja med maten så den är klar när bejbi kommer hem.
Falukorv i ugn blir det idag, till mej blir det nog soyakorv med mos!

Lite bilder från idag:












Mina hjärtan! ♥

I rastgården :)

img_0475 (MMS)

I rastgården :)


Städtant!

Fick världens ryck! Började tokstäda här hemma.
Vi är nämligen sånna här hemma som lägger grejer överallt, asså nu snackar jag ÖVERALLT.
Det kan ligga strumpor vid teven, gamla shopping påsar på bordet, vid spisen, i soffan, på golvet, skor på toaletten, i vardagsrummet, i sovrummet, kläder överallt.
Men nu har jag plockat bort allt sånt. Så jäkla skönt! Kommer dock vara lika rörigt om några dagar om jag känner oss rätt...
Men nu är det bara allt annat som ska bli klart här hemma, bland annat våran vin/sprit vägg som vi håller på med men det lär ju inte hända den här veckan. Johnny kommer jobba över varje dag den här veckan och jag fixar det inte själv. Skulle även behöva sy upp mina gardiner som är alldeles för långa och samlar massa damm.
Men vet inte om jag minns hur symaskinen funkar så om nån känner sej sugen att fixa det åt mej så får ni mer än gärna titta förbi!
Tråkigt väder är det idag också, regnet bara öser ner.. Är sommaren över nu?





Är på landet och har precis käkat lunch me...

img_1146 (MMS)

Är på landet och har precis käkat lunch med mormor och morfar. Synd att det blåser så mycke idag, går knappt att vara ute... Kollade in mormors blommor, hur kommer det sej att hennes är så fina och blommar men inte mina. Konstigt!


sooova!

Idag försov jag mej.
Johnny bruka alltid komma in och pussa mej hej då när han går till jobbet vid halv sju, men idag var han stressad och sen så han gjorde inte det. Det innebar att jag aldrig vaknade halv sju och kunde väcka Hampus vid sju.
Jag vaknade halv åtta. :)
Hampus vaknade åtta, så han käkar frukost nu sen ska vi åka till dagis.
Fast Hailey sover fortfarande så vi får se när hon behagar vakna. Ska försöka satsa på att vara på dagis klockan nio!
Idag har jag inga planer, men funderar på att åka förbi landet en sväng, vi får se!



Hailey just nu, tröttmössan! =)


Söndagsmys!

Eftersom vi inte har haft nått familjemys i helgen så tar vi det idag istället!
Vi va iväg och köpte lite gott som vi sitter och snaskar på nu.



Snart ska Hampus och Hailey sova då blir det nog en film.
Har en film som vi inte sett ännu, How Do You Know.
Får se vad det är för nått. Bra skådisar i alla fall! =)


regniga söndag...

Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket.
Vi skulle åka och titta på flygplan men det var så regnigt och molnigt så man såg ingenting. Så det var synd!
Sen var Hampus trött och grinig så vi drog hem istället.
Jag hade tid för mina naglar idag så var och fixade dom, skönt när dom är ny fixade.
Och som ni ser har jag äntligen fixat en header till bloggen, eller det är inte jag som har fixat utan Iluna.
Så tack så jätte mycket! Blev super nöjd! :)
Föresten, hennes blogg kan ni läsa här!
Vet inte vad vi ska hitta på nu, Hailey sover så vi kan inte dra nånstans för tillfället.
Får se vad vi gör när hon vaknat!


Uppdatering!

Det har inte funkat att mobilblogga och jag har varit ute på vifft så de har helt enkelt inte blivit något bloggande!
I fredags lämnade jag Hailey till mamma och Hampus skulle sova hos farmor så vi droppade av honom där efter dagis.
Jag och Johnny gjorde oss iordning sen gick vi och käkade på restaurang. Det var sjukt gott och som vanligt äter man alldeles för mycket. Blev både förrätt, varmrätt och efterrätt!
Meningen var att vi skulle gå ut sen och ta några öl men vi var så trötta så tog en promenad för att piggna till, men promenaden ledde hem..
Så blev lite dricka hemma sen gick vi och la oss... hahaha!
I Lördags var det meningen att vi skulle sova ut när vi äntligen var barnlediga men jag vaknade typ sju... hahaha..
Men vi låg kvar i sängen till halv nio, hade nämligen tvättstugan klockan nio.
På eftermiddagen hämtade vi Hampus så drog vi till landet och käkade kräftor, räkor, ost och kex =)
Blev ganska sent så det var bara att kasta ungarna i säng och slänga sej på soffan!
Idag har vi lite blandade planer, vet inte riktigt vad det blir faktiskt.. Det visar sej!

...

Det gick inte att mobil blogga igår därför har det inte kommit några inlägg!
Vi var ju barnlediga igår så vi va inte hemma. Men jag ska snart uppdatera!
Ciao!

Slush Mug!

Jag älskar slushies. Köper en slush så fort jag får en chans. Skulle kunna äta en varje dag. Kolla vad jag hittade!

http://www.etrendstore.se/slush-mug-p-1343-c-561.aspx



Man kan alltså göra sin egen slush hemma! På några timmar är den färdig.
Är det här för bra för att var sant? Ska man köpa? Blir det verkligen slush eller bara kall saft? Blåser dom mig?
Fan svårt!


vad göra?

Hampus är lämnad på dagis, Quattro är rastad och frukosten äten. Nu då?
Ska i alla fall ner till centrum och boka tid för naglarna sen ska jag nog köpa lite hårfärg.
Skulle vilja åka till IKEA också men vet inte om jag orkar.. Kattmat måste jag köpa också.. Bra väder idag så det lockar ju att åka till landet.
Äsch får se vad det blir av dagen!




Inget kaffe och ingen tårta...

Okej, vi blev blåsta på fikat. Ruttet.
Men ni vet vad man säger, inget fika, ingen present... Haha närå man ska inte va så hård, ska rota fram nått här hemma som hon kan få. Hahaha!
Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra, Johnny vill typ gå och lägga sej.. Haha asså klockan är åtta. Känns lite tidigt.
Imorgon ska jag boka tid för mina naglar, dom är så sjukt långa nu! Ska nog korta ner dom en hel del.
Mycke lättare att leva med lite kortare naglar, nu är man så himla handikappad..
Ska nog slinga håret imorgon också, har världens utväxt. Brukar ta Johnny till hjälp, han tycker det är sååå roligt =)
Sen skulle jag behöva klippa mej också, men det blir ett senare projekt!


Landet

Gud va den här värmen tar på en. Är helt slut...
Har varit på landet, Quattro har sprungit som en galning med sin boll och kong.
Nu har jag langat in lasangen i ugnen sen blir det hem till Diddi för lite födelsedagsfika!

Lite bilder från idag:

   

Ja må hon leva, ja må hon leva!

Idag fyller min gamla vapendragare Diana 25 år!
Kan inte fatta att vi börjar bli så gamla. Känns inte som om det är 10 år sen vi var 15, snart är det 10 år sen man gick ut högstadiet.. SICK! Hur som hellst:

GRATTIS DIDDI PÅ FÖDELSEDAGEN!




mätt!

Har precis avslutat min frukost. I vanliga fall är det två kokta ägg och två stora glas kaffe.
Men idag stannade jag och handlade påvägen hem och köpte två nybakade bröd, tomat och smoothie!
Shit va gott de va!
Så nu är jag jätte mätt. Hailey käkade gröt som vanligt och fick lite majskrokar efter, fast dom kastar hon oftast bara ner till Quattro.
Nu blir det en promenad med min skitnödiga hund =)


Gnäll

Så jobbigt när Hailey inte har sovit som hon ska på dagen, då blir hon skit gnällig på kvällen och vill inte sova, inte sitta, inte gå, inte bli buren, inte ligga på golvet, INGENTING... Så då pepprar jag henne med välling tills hon får matkoma och somnar. Nackdelen med det är att hon ibland vaknar på natten av att hon skitit så då blir man väckt av det.
Så vet inte vad som är bäst. Stå ut med hennes gnäll nån timme tills hon somnar av utmattning eller bli väckt i natt och byta bajsblöja?
Idag blir det i alla fall det sistnämnda alternativet. Försej så byter oftast Johnny nattblöjan, typ 99% av gångerna... Men ändå, man blir ju väckt..
Johnny är och tränar men skulle bara köra ett snabb pass så han blir väl inte borta så länge.
Imorgon ska jag verkligen försöka ta mej ut till landet, verkar som det fina vädret är påväg bort nu.. Det är så skönt för Quattro där också, han kan bara glida runt som han vill.
Nu ska jag gosa lite med Harry, känns som om det var skit länge sen..



Harry Boy!


memories...

Tänk hur man i minnet kan förflytta sig till olika platser. Blundar man är det nästan som det är påriktigt, att man är på den platsen man tänker på eller känner precis som man kände den gången man tänker på.
Så kände jag idag.
Jag hörde en låt på radion som jag inte hört på några år.
Så fort introt började så blev det som en våg innom mej och det ploppade upp så mycket minnen till den låten.
Helt plötsligt var jag typ 20 och svängde mina lurviga på stockholms klubbar.
Festade och hade inga tankar på skallebangen som skulle störa mej dagen efter, kröp hem från taxin fyra-fem på morgonen, släppte ut mina varma mosade fossingar från sitt fängelse i dom aldeles för höga klackarna, pallade inte tvätta bort sminket eller sätta upp håret innan sängen, bara lägga sej raklång och somna.
Sen att man vaknade upp med huvudvärken från helvetet, torr i käften, ingen jävla cola i kylen, sminket har runnit och man ser ut som en panda runt ögonen, håret åt alla håll typ fingrarna i el-uttag, det var lixom så värt det ändå.
Helgen efter hade man ändå glömt hur man mådde helgen innan. Karusellen fortsatte.
Det var livet, då i alla fall.
Nu är det såklart nått helt annat.
Nu blir jag bakis på en halv flaska vin, sminka sej gör man kanske en gång i månaden och dom där skorna, dom står längst in i garderoben. Ibland tar jag fram dom, går runt i dom, tittar på dom, blundar och minns (fast bara hur bra dom va att dansa i, att man ville amputera fötterna dagen efter har man förträngt).
Colan är ingen bakis dricka, den har man till fredagsmyset med familjen.
Mycke har förändrats sen dess men det är inget jag vill ändra på.
Eller joo, vi skulle ha flyttat till en fyra och inte till en trea... Men det är ett världsligt problem!
Är så glad över min lilla familj, fast ibland tänker man såklat tanken att man bara vill supa skallen i bitar, ta in på hotell och sova till klockan 14 som back in the old days. 
Hmm lät frestande, kanske ska boka in det framöver... Nån frivillig som vill vara barnvakt?

Känner att jag kom ifrån det jag skulle skriva om från början. Skulle bara langa in låten här på bloggen så ni som läser kan lyssna, blunda och le åt era gamla minnen!

Enjoy!





Busunge!

Hailey har blivit så snabb! Va i köket och hade lämnat henne i vardagsrummet med sina leksaker.
Så hör jag nått konstigt ljud, trodde det va nån av katterna som röjde men kikade ut i vardagsrummet. Ingen Hailey där inte!
Gick ut i hallen och där står hon och kastar ner skorna från skohyllan! Hahaha så sjukt hur mycket som hänt på bara nån månad!
Snart kommer hon knalla runt här och röjja ännu mer! Man kan inte fatta att hon blivit så stor....

  


sömn...

Nu är vi hemma igen efter att ha lämnat Hampus på dagis.
Hailey vaknade innan klockan sex imorse INTE kul...
Fattar inte varför hon ska vakna så tidigt helt plötsligt.. Fast hon är ju tack och lov glad på mornarna och nöjer sej än så länge att sitta i sin säng och leka med sina saker så då kan man i alla fall ligga kvar i sängen och vila vilket är skönt!
Hampus fick jag dra upp idag också.. Fattar inte varför han är så trött?
Han lägger sej klockan åtta vilket jag tycker är en bra tid. Skulle han lägga sej klockan sju skulle det typ bli att han kom hem, åt middag, duscha sen gå och lägga sej... Det är ju inte så kul direkt...
Nu ska jag käka frulle sen blir det nog en promenad, fint väder idag också ju! Det vänder nog snart så bäst att passa på!



Alla har sin stil när dom sover....


I ♥ Pannkakor!

Fikat hos Michelle va trevligt. Kaffet va ju inte som på Wayne´s coffee direkt men de funka.. hahaha!
Blev en munk också =)
Sen kom Linus hem så då gick jag.. Haha skoja bara! Hej Linus! Jag vet att du läser! =)
Nej men jag skulle hem och steka lite pannkakor till mej och Hampus, han ÄLSKAR mina pannkakor.
Men dom är as goda så jag förstår honom =)


Världsklass på dom där!

Johnny tränar idag så jag är solokvist med barnen. Blir nog att bygga lite tågbana orkar inte gå ut fast det är så fint väder..
Just nu är Hailey inne på Hampus rum och leker.. Så kul nu när dom kan umgås, Hampus är Haileys stora idol! Hon skiner upp som en sol när hon ser honom och så har det varit från dag ett. Sen är han världens bästa storebror också, alltid snäll mot henne och ska pussa och krama henne. Hoppas det håller i sej!

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu drag jag och Hailey till Miche för en f...

img_3544 (MMS)

Nu drag jag och Hailey till Miche för en fika :) undra va det blir för smarrigt till kaffet!


Bajs..

Min kära bror kom förbi lite spontant på en kaffe så har fortfarande inte kommit iväg på nån långpromenad.
Quattro har röjt runt som sjutton men ligger nu helt däckad mitt på golvet så det känns inte som om han är så på att gå ut.
Han mår bättre idag föresten. Bajsade löst igår kväll men spydde inge mer. Idag han han fått behålla maten och det känns skönt att det inte va nått allvarligt.
Funderar på att åka till landet (mormor och morfar), det är så fint väder idag men har inte riktigt lust..
Känns ändå som man ska passa på eftersom det är så fint väder och sen är det sista sommarn där, dom ska nämligen flytta =(
Men jag får suga på den karamellen en stund helt enkelt...
Nu ska jag byta blöja, nån i min närhet som inte luktar rosor...



ZzZzZz....

Trött idag.
Hailey har tjaffsat inatt, typ tappat nappen, velat ha snuttefilten, velat ha välling, drömt nått osv.
Sen klockan sex bestämde hon sej för att gå upp.. Jippi!
Asså förut hade man inga problem med att bli väckt 20 gånger på natten men då var man så van och kroppen gick på typ nån övernaturlig kraft. Men nu, nu när man är van att få sova hela natten kanske bli väckt en gång om man har otur, då kolapsar typ kroppen om man har en sån här natt.. Sjukt hur kroppen funkar.
Men de är bara gå upp och leva på kaffe resten av dagen =)
Hampus däremot måste man dra upp ur sängen, tog säker 20 minuter en halvtimme att få upp honom imorse... Riktig tröttmössa...
Jag kommer köra honom till dagis ifortsättningen eftersom Johnny bytt jobb och börjar klockan sju.
Ibörjan tänkte jag shit va jobbigt det kommer bli, inte kunna ligga i sängen och dra sig, behöva väcka Hailey, ändra rutiner osv. Men sen kände jag, orkar tänka så då kommer det verkligen bli jobbigt om man har den inställningen. Så då började jag tänka åt andra hållet att det är skit bra för då kommer man upp bra tid på morgonen, man kommer igång med dagen, ligger inte och segar sej i sängen, man får mer gjort under dagen och kanske blir lite piggare om man har mer fasta rutiner.
Så det kommer nog bli bra ändå, det är ju inte så att jag kommer gå upp klockan fem direkt, kommer väcka honom så han är på dagis runt klockan åtta så det blir nog lagom.
Så vad ska man hitta på idag då?
Ska i alla fall ut med Quattro på en promenad lite senare, nu ska jag försöka få Hailey att somna hon är skit trött, vilket inte är så konstigt när man inte sover på nätterna!





Lite allt möjligt...

Var ju som sagt i centrum och fikade med Josse och Miche.
Det var trevligt men blev bara en snabbis eftersom Quattro mådde dåligt så ville inte lämna honom så länge ensam.
Hailey fick smaka av Miches muffin, det tyckte hon va smarrigt även om det mesta hamnade på golvet =)

  
Hailey, Josse och Miche =)

När jag kom hem fixade jag lite mat till mina boys, Hampus är hos oss den här veckan så efter maten drog vi ut till lekparken och gungade sen cyklade vi en sväng också...
Nu sover barnen så nu ska jag och bejbi ha lite egen tid, kanske blir en film. Om jag orkar...



Mitt fina hjärta!


Sitter i centrum och fikar med Josse och M...

img_2655 (MMS)

Sitter i centrum och fikar med Josse och Michelle och Hailey förståss. Älskar Waynes caffe latte med vit choklad smak. Tänk om man kunde få en sån varje morgon...


Sjuk vovve hemma =(

Stackars lilla Quattro, han har åkt på nån magsjuka.
Han har spytt flera gånger idag och är lös i magen. Hoppas verkligen han blir bättre, de är så drygt att torka spyor och man blir så orolig att det ska vara nånting värre än en dålig mage..
Haileypottan ligger och slaggar och jag kan lova att jag är sjukt sugen på att joina henne men de finns en del att göra här hemma så ska fösöka hinna med lite nu. Tråkit!
Men håll alla tummar att min lilla plutt blir frisk snart!




Butter Fia!

img_5381 (MMS)

Butter Fia!


Gröten är äten, blöjan är bytt, kläderna ä...

img_0175 (MMS)

Gröten är äten, blöjan är bytt, kläderna är på, dax för promenad!


Mamma gå upp! Hailey är pigg, de är inte j...

img_4817 (MMS)

Mamma gå upp! Hailey är pigg, de är inte jag... Hahaha! Skulle vilja ligga i sängen hela dagen men vädret verkar bra så blir nog en promenad efter frukosten. Faktiskt riktigt skönt att starta dagen med en promenad, undra om man kommer fortsätta med det sen när man börjar jobba.. Tveksamt! Haha...


RSS 2.0