...

Idag var jag iväg och gjorde lite bankärenden, drog en sväng i centrum och köpte en "one piece" till Hailey och nya påslakan till henne.
Sen gick jag förbi bolaget och köpte lite vin som jag sitter och dricker nu. Fan man ska inte prova nya viner, bättre att hålla sej till dom man vet är goda.
Sen drog jag till landet i det fina vädret och fikade med mormor och morfar.
Imorrn ska jag ut och leta födelsedags present till min farmor, tror jag ska köpa en kamera... Sen ska jag hitta en present till Jesper också, det är ju inte det lättaste... Så önska mej lycka till med det!


Jag är inte död, mitt halva hjärta jobbar vidare..

Saknat mej? Jag har varken haft tid, lust eller ork att blogga då mitt liv har vänts lite upp och ner, dock inget jag kommer skriva om här just nu men det kommer nog så småning om.
Förra veckan var full rulle med massa samtal som skulle ringas, massa samtal med mitt eget huvud och massa samtal med vänner.
Hann även med en sväng till IKEA ena dagen och Kista en annan dag, där hade jag förövrigt inte varit på hundra år. Hittade inget speciellt, bidde ett par byxor till Hailey och en "take away" kaffekopp till Johnny eftersom hans hade gått sönder. Tog även en evighet att ta sej hem då det var fullt på varenda jävla tåg så barnvagnen inte fick plats (Johnny hade tagit min bil) så NO MORE kollektivtrafik! Död åt SL!
På IKEA blev det ingenting, åkte mest dit för att käka lunch med Iluna och snacka massa gojja.
I Lördags åkte jag hem till Linda, det var super trevligt, Hailey och Ralle lekte och jag och Linda satt och snackade. Från Linda åkte jag sen till mormor och morfar, klippte dom, fikade och umgicks. Mamma och Janne var där också.
Efter middagen åkte jag hem till min kusin för att snacka ännu mer skit (jag har galna käkmuskler) så va Therese där också så det var väldigt trevligt. Blev sent, kom nog hem strax innan tolv. Då öppnade jag och Johnny en flaska vin och satt uppe och pratade till typ halv två.
Jag var ganska trött på söndagen men det var nog värre för honom, han skulle jobba.. haha..
I söndags var mamma och pappa här, pappa skulle klippa sej så mamma fick passa Hailey sen tog vi en fika.
Sen städade jag här hemma lite sen kom Johnnys mamma hit, hon var bjuden på middag.
Hampus var sjuk så Johnny hämtade honom när han hade jobbat klart.
Stackarn var förstoppad så han hade feber, så det blev till att ha han hemma måndag och tisdag och såklart i tisdags fick Hailey feber.. JIPPI! Sen har hon fått utslag över hela kroppen, trodde det var av alvedonen men vi var hos läkaren idag och det visar sej att hon har nått som heter höstblåsor. Tydligen jätte vanligt just nu...
Inget man kan göra nånting åt utan bara smörja och hoppas dom försvinner och inte blir inflamerade..
Hon har sovit skit dåligt senaste dagarna i förrgår natt var hon vaken mellan 12 och halv fyra.. Man blir så glaaaad då! Sen när hon äntligen somnade om så vaknar hon halv sju och sov inte på hela dagen.. Så sjukt att hon orkar vara vaken så mycke.. Jag orkar fan inte de... :( Kanske var för att hon är lilte hängig också men då borde hon ju fan bli tröttare...?
Idag vet jag inte vad vi ska göra, önskar bara hon kunde gå och vila middag så mamma också kan vila.. hahaha..
Vädret är ju grymt så kanske blir en promenad till hundgården...
Juste idag när vi va hos doktorn så ropade han: Mini Nylund, lilla Mini! hahaha det va lite kul faktiskt. Jag orkade inte rätta honom så jag spelade bara me.. haha...

Ska försöka skriva lite oftare, kanske blir lättare nu när man fått arslet ur vagn eller vad man säger...




Min fina fina unge!

img_8486 (MMS)

Min fina fina unge!


..........

I fredags efter jag hade skivit det där inlägget så började Hailey gnälla, Quattro rusade runt och kattfan löpte så jag trodde jag skulle slita av mej håret så jag bestämde mej för att här kunde jag inte vara kvar.
Eftersom Johnny tagit bilen till jobbet som jag måste ha kunde jag inte åka vart som hellst så då bestämde jag mej för att sätta mej på bussen mot Vallentuna (denna hillbilly förort eller vad det nu ska va) och hämta min svarta pärla.
Så gjorde iordning mej, Pottan och Quattro för en promenad till station.
Det gick faktiskt jätte bra att åka buss med honom, han satt stilla hela vägen, han trodde förståss att han skulle få hälsa på alla som gick på men det går ju inte. Men det var nog bra träning för honom att bara sitta snällt och stilla!
Som tur är stannar bussen precis utanför där Johnny jobbade så det va skit bra!
Vi drog sen vidare till landet för att hälsa på mormor och morfar.
Såå skönt att vara där, Quattro släpper man bara lös sen sköter han sej själv och Hailey tycker ju det är toppen att vara hos dom.
Tiden gick fort, vi käkade lunch och fikade sen var det dax att åka tillbaka och hämta Hampus på dagis och Johnny på jobbet.
Blev en fredgaspizza sen la vi oss alla jätte tidigt.
Såklart sov jag skit dåligt inatt bata för att Hailey sov hyffsat. Vred och vände mej som sjutton och drömde knäppa grejer.

Idag gick vi ut på promenad efter frukosten, Hampus cyklade. Gick till hundgården så Quattro fick rasa av sej lite, det var varmt i solen men kyligt i luften.
Efter det blev det lite lunch och sen en tripp till Arlanda stad. Kollade runt lite där, köpte en ny pyjamas till Hampus, han har växt ut alla han har. Så det blev en med massa bilar och bilvägar på.
På eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt hemma, dom har spelat lite playstation och jag har degat i soffan.

Nu ska jag kolla på film och slappa lite till!



ingenting..

Sorry för dålig update, men jag har varit så fruktansvärt trött. Hailey har inte sovit bra på flera dagar..
Så har faktiskt inte gjort så mycke mer än att varit ute och gått och legat på soffan och degat..
Igår kom Miche hit efter jobbet. Johnny jobbade sent så hon stannade på lyx middag (falukorv och makaroner)
Vi snackade lite skit sen följde jag henne hem när Johnny kommit.
Idag händer det nog inte så mycket... Känner inte för att göra nånting, tar det nog bara lugnt..
Skönt med helg sen, det ser jag fram emot!

Grattis Göran!

Idag skulle min bror fyllt 28 år.
Jag och Janne åkte och tände ett ljus på graven. Där stötte vi på en kille som var väldigt bra kompis med min bror och han hade tänt ett ljus. Det gjorde mej väldigt glad att se att folk fortfarande kommer ihåg honom och tänker på honom. Det är ju trots allt snart 8 år sen han gick bort. Tiden går fort.

För övrigt har jag försökt ta mej igenom den här dagen med en alldeles för pigg dotter till en alldeles för trött mamma.
Hon slaggade i alla fall nästan en timme på dagen så då hann jag kolla en serie på datorn jag ville se och så hann jag skura badkaret och väggarna i badrummet. Sen var det full rulle igen.. Haha..
Hoppas verkligen hon sover hela natten, mama needs her sleep!


.....

Inatt har jag sovit runt 2-3 timmar..
Dels så la vi oss sent, sen somnade Johnny innan mej och snarkade as högt, sen har Hailey vaknat 20000 gånger och tjaffsat om allt möjligt. Så känns som om jag hoppat mellan våran säng och hennes hela natten. Strax innan sju vaknade hon och vägrade somna om, tur att Johnny lämnade Hampus på dagis hade inte orkat köra så trött som jag är.
Tänkte gå till öppna förskolan idag men då måste jag få sova en stund på dagen annars orkar jag inte me alla skrikande ungar där.. haha.. Så håll tummarna att hon blir trött snart!

Pottan fyller 11 månader!

Idag var vi på Bromma Blocks. Hade aldrig varit där och trodde det skulle vara jätte stort och bra men blev inte speciellt imponerad.
Hitta i alla fall ett par byxor till Hailey och en tröja hon kan ha när det blir lite kallare ute.
Tog en latte på Wayne´s också och det är ju alltid lika gott!
Plockade undan här hemma, dammtorkade och dammsög så nu är det fint här hemma.
Hittade en soffa på Folkhemmet som jag vill ha. Det var inte speciellt dyr, precis den färgen jag vill ha, perfekt storlek och sen hade den en stor divan del och en lite mindre på andra sidan så den blev som ett U. Den var faktiskt väldigt bekväm också och det brukar dom inte vara om dom har allt det andra man söker.

Föresten idag fyller min lilla skrotpotta 11 månader!
Kan inte fatta att vi snart haft henne hos oss i ett helt år!
Johnny tog ett kort på henne och mej idag som jag tänkte lägga ut här men jag var så jävla ful så jag skippar de!
Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mej!

Grönan i mitt ♥

Igår på grönan var det jätte kul. Men sjukt mycket folk så mycket tid gick till att stå i kö... =(
Men gud vad jag saknat att åka! Förra året var jag ju gravid så då fick jag stå och titta på bara.
Åkte Katapulten och är väldigt stolt över mej själv! Det var ganska vidrigt måste jag säga.. Skulle nog hellre åka fritt fall än den där en gång till.
Vi kom hem sent, runt elva så då hämtade vi Hailey från mormor, hon var även fortfarande vaken...!
Jag var super trött, somnade i bilen påvägen hem som en liten unge.. haha!

Hailey vaknade såklart runt sju idag.. Jippi..
Idag har vi käkat en god frulle sen åkte vi och hämtade Quattro hos farmor, drog en fika där sen åkte vi faktiskt till Drottningholm. Dom har en speciell liten ö där som bara är till för hundar. Så man släpper sin hund sen springer dom bara fritt runt där och leker med alla hundarna.
Vi gjorde sällskap med Johnnys brors familj. Det var skit kul att se honom springa runt och leka och han hade verkligen jätte roligt.
Vi var lite oroliga först att han skulle springa runt och inte lyssna, men av alla hundar där var han nog en av dom som lyssnade bäst och höll sej hela tiden i våran närhet. Jätte kul att se och jag känner mej väldigt stolt!
Det blir garanterat fler besök dit och jag rekomenderar alla som har hund att åka dit. Du kommer få en mycket tryggare och gladare hund när den lär sej att leka med alla olika sorters hundar i alla storlekar.
Tråkit att ha en hund som bara skäller på andra hundar...
Vi gjorde även hemmagjorda kycklingburgare till middag, goooott! =)

Ikväll blir det slappa med film. Är sugen på att se Sällskapsresan, haha! Dom är ju sååå bra! hahaha får se vad det blir. Tror fan inte Johnny har sett dom... =/

Lägger in lite bilder från grönan och hundön sen!



Snart dax att åka hem från grönan...

img_4477 (MMS)

Snart dax att åka hem från grönan...


...

God Morgon!
Har duschat, ätit frukost (bejbi åkte och köpte nybbakat bröd, sååå gott!) och jag håller på tvättar för fullt.
Snart ska vi packa bilen med skit och åka till sörab och kasta allt.
Sen blir det åka till landet lämna Hailey hos mormor, trötta ut Quattro lite sen vidare till farmor och lämna honom där.. Seeeeen blir det Gröna Lund!! =)
Hoppas det blir lite varmare i luften, det hade varit trevligt.



tvätt... älskade tvätt...

Då var snart den här dagen till ända.
Lilla Pottan spydde som sagt ner våran säng och sin egen så nu har jag tvättat allt, inklusive bäddmadrassen.
På sätt och vis var det ju bra att det hände, då fick jag madrassen tvättad. Det är ju sånt man aldrig tänker på att tvätta annars. Man måste ju tänka positivt, dock hoppas jag av hela mitt hjärta att jag slipper göra det igen. Händer det en gång till köper jag en ny helt enkelt.
Nu är jag trööött och skulle fan kunna krypa till kojs på stört!
Hailey verkar må bättre ialla fall så det kanske blir Grönan imorgon trots allt! =)


spyorna sprutar...

Hailey är magsjuk! Hon spydde ner både hennes och våran säng. Så Jävla Kul!
Hur fan gör man rent bäddmadrassen? Alla tips tas hjärtligt emot.
Tycker så synd om henne, hon spydde sen bara föll hon ihop och så spydde hon igen och föll ihop. Läskigt, helt utmattad... Nu sover hon men jag blir så orolig att hon ska rulla över på rygg och spy så hon inte får luft.
Jag skulle ha träffat Linda idag men det blir inget av med det.
Imorrn hade vi planer på att åka till Grönan men fan det går ju inte om hon är sjuk.. Tror ingen är så pigg på att vara barnvakt till en magsjuk...
Vi får se hur det blir...


Tror nån saknar Hampus. Hailey har suttit ...

img_1457 (MMS)

Tror nån saknar Hampus. Hailey har suttit på hans rum och pratat i 20 minuter nu.. Haha stumpan! Undra om hon märker att han är borta en hel vecka eller om det är som när han är på dagis över dagen bara... Hon kommer iallafall bli glad på måndag när han kommer!


Hej Hej!

Hitta en blogg som fick mej att skratta som fan. Sjukt rolig tjej!
www.hejsonja.se är hennes adress. Kolla in den!
Det här video inlägget får mej att skratta varje gång jag kollar på det..





Mot dagis!

Igår hos läkaren gick det bra, Hailey skrek dock så fort hon såg doktorn.. Hahaha! Tur att Johnny va me så blev hon ju lite gladare :)
Strax ska vi besöka dagiset som jag sökt på första plats till Hailey. Dom ska visa mej runt och berätta om verksamheten. Hoppas det är så bra som det verkar.
Men det visar sej! Sitter och funderar om jag ska promenera eller ta bilen. Det regnar ju ganska mycket, inte så kul att komma dit som en dränkt katt..
Föresten, Haile har börjat tycka om barnprogram. Imorse skratta hon så hon kiknade åt "Lilla Charley Björn".
Det var så roligt att se, hon klappade händerna åt honom. Hahaha min sötnos!



Rolig snubbe!



man blir så less...

Fan blev lite ledsen precis.
Fick den strålande planen att man kunde fräscha upp köket på ett enkelt och billigt sätt genom att byta luckor.
Gick in på IKEAs hemsida och kollade runt, så hittade jag en luck serie jag gillade. Bra pris på dom och allt var bara perfekt. Så gick jag och skulle måtta våra skåp och lådor.
Men jippi jävla Väsbyhem går tydligen inte efter standard mått!? Asså vafan!!
Så det finns alltså inga luckor som passar till dom här äckliga skåpen...
Är det verkligen möjlig? Mäter jag fel? Känns ju jädrans konstigt att dom har andra mått på skåpen än IKEA. Vart har dom beställt sina kök ifrån lixom? Trodde att alla kökstillverkare hade nån typ av standard, sen kan man få bredare/smalare luckor om man vill.
Så det blev ingen makeover här hemma... :( Trisst!
Fan vill bara flytta härifrån, till nått fint hus eller fin lägenhet.. Fan här är allt ruttet, gammalt och slitet. Man har inte änns lust att fixa iordning och sen när man väl kommer på en bra billig lösning så funkar det inte.. Man vill ju inte lägga ner massa pengar på den här lägenheten heller när det inte är ens egna lya..
SKIT! SKIT! SKIT!


piss väder...

Igår gick jag och Hailey till öppnaförskolan.
Det var väldigt trevligt och Hailey hade super kul. I början var hon jätte rädd och klämde sej fast vid mej och vägrade vara på golvet. Men gick dit med en tjej från min mammagrupp så Hailey kände ju igen henne och hennes son Rasmus så tillslut kröp hon iväg till honom.
Sen dök en annan tjej från mammagruppen upp med sin dotter Bianca så det var kul att träffa dom igen, dom var inte med på sista mammagruppen så det var säkert 3-4månader sen sist vi sågs. Hon hade blivit super stor och knallade runt där, helt sjukt! Hon är tre dagar äldre än Hailey men känns så mycket större bara för att hon går.
Hailey röjde iallafall runt som fasen där och hade jätte roligt så det blir fler besök dit.
Sen kom Johnny och plockade upp mej så köpte vi sushi, va så sugen på det! Blev Californa Rolls och lite avokado bitar :)
Sen hade vi bråttom till en visning, blev riktigt besviken, tänk vad annorlundaa det kan se ut från bilderna. Det var verkligen inget för oss...
När jag smält maten tog jag och Quattro en promenad i spåret, var ute i nästan en timme. Riktigt skönt!

Idag suger ju vädret så vet inte alls vad jag ska hitta på... Hailey har läkar tid klockan fyra så fram till dess blir det nog hänga inne. Eller jag måste ju ut med Quattro men han vill inte gå när det regnar. Han springer ut kissar sen direkt till dörren... hahaha, skit hund! 

Vovve!

Glömde berätta att igår när vi var ute på promenad så hittade vi en hund som hade sprungit ifrån sin matte.
Först hoppade det ut ett rådjur ur buskarna sen kom den där hunden efter. Quattro blev typ rädd och flög på den lilla vovven och skulle leka stöddig men han lugnade sej. Vi stog och vänta en stund ifall nån skulle dyka upp men när det inte kom nån så började vi gå.
Jag fick bära hunden för han haltade stackarn, visade sej senare att han nyligen gjort en höft operation, då ska man inte jaga rådjur!
När vi gick där kom en kvinna på cykel och det var hennes hund så det var ju tur att vi fick tag på den så den inte spang ännu längre in i skogen.
Hemskt att tappa sin hund!





Skulle oroa ihjäl mej om Quattro sprang bort!

Våra näsor rinner fortfarande, hoppas det blir bättre under dagen! Trött på snor. Man får ju inte torka Haileys näsa heller så det är ju skit jobbigt. Man måste brotta ner henne och hon gallskriker, känns så hemskt men man vill ju att hon ska kunna andas...


...

Gud va trött jag är!
Har varit sååå duktig! Johnny drog iväg med Hailey så då började jag diska, sen av bara farten började jag plocka massa grejer, vika två stora påsar med tvätt, kasta massa tomglas, gick och lämnade gamla kläder till Myrorna, kastade gamla kartonger, dammsög och skurade hela lägenheten. Så jäkla skönt att ha de gjort!
Nu är jag hel slut och skulle vilja ta ett bad. Men Först måste jag nog få lite mat i magen :)


snorigt..

Igår var det galen slappar dag, både jag och Johnny kände oss hängiga med ont i halsen och snoria. Hailey har också varit super snorig stackarn.
Så vi förskte göra så lite som möjligt men tillräkligt för att underhålla Hampus, haha..
Det blev kolla lite film, hänga i lekparken, åka och handla lite mat och sen fick barnen bada.
Gud va kul dom har, plaskar och skrattar och bara röjer! Fatta nästa år när dom kan bada mer ordentligt, nu måste man sitta och hålla i Haileys stol för dom röjer så mycket att den tippar, man får ganska ont i ryggen så jag och Johnny får byta av varandra.. hahaha!
Men det är så värt det när man ser glädjen i deras ögon.





Sorry för dåliga bilder ska fixa min kamera och använda den istället för mobilen...

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är piggare idag, kanske promenera till Kairo med Quattro så får han bada lite... Vi får se!

syskonkärlek....

Hampus är 90% av tiden världens bästa storebror men det är en grej som blivit värre och värre med tiden, som jag tror kommer fortsätta bli värre och värre och som säkert kommer skapa ganska mycket problem om ett halvår.
Det är att hon inte får vara på hans rum när hon vill. Eftersom hon inte har ett eget rum och han har massa leksaker som han sitter och leker med så vill hon såklart krypa in där och leka med honom och sakerna.
Hon har sina leksaker i en låda i vardagsrumet så då brukar jag plocka fram dom så hon kan sitta här och leka. Det är bara det att då ska ju Hampus såklart leka med hennes bebis leksaker i vardagsrummet. Då kan man ju inte säga nej det får du inte för då är man likadan som han och man vill ju att han ska lära sej att dela med sej och låta henne vara med. Men när han leker med hennes saker puttar han bort henne om hon kommer och ska ta en grej, taskigt!
Så säger man: -Nu har ni ju lekt med Haileys saker en stund då kan ni ju gå in på ditt rum och leka med dina saker.
Men det vill han inte.
Såklart får hon vara där en stund då och då men det är mest hennes sällskap han vill ha verkar det som för hon får inte röra några av hans saker.
Så hur kommer det bli sen när dom ska dela rum? Det dröjer ju inte så länge innan hon ska flytta in där. Då är det hennes rum också. Då kommer han aldrig kunna säga att hon inte får vara där inne. Snarare kan det om några år bli att hon kanske tycker han "inkräktar" i hennes rum veckorna han är här.
Men vi får hoppas vi hinner flytta till större innan det är aktuellt så man slipper det tjaffset.
Men för det mesta håller dom sams och det är ju tur.

För övrigt så har Hailey en hemsk hosta och jag har ont i halsen.. Känns inte alls kul, Johnny hade ont i halsen igår men inte idag så kan ju hoppas mitt går över lika fort!
Nu ska jag bädda sängar sen blir det en stoooor kaffe!


kläder kläder kläder!

Startade dagen med en långpromenad och sen gick jag och Johnny ner till centrum.
Kollade utbudet på vinterskor till Hampus. Vet inte alls vad han ska ha i år, förra året hade han ett par Everest och dom var faktiskt riktigt bra men tror dom är för små nu. Hittade ett par snygga Timberland och sen var Eccos vinterstövlar riktigt fina.
Tror vi slipper köpa vinterskor till Hailey fick ett par jätte fina Kavat skor från min kusin som hon borde kunna ha hela vintern.
Sen köpte jag två par mjukisar som Hampus kan ha på dagis, en T-shirt och en munktröja. Till Hailey hittade jag två bodys och en fin tröja.
när vi kom hem byggde vi ihop byrån vi köpte på IKEA här om dagen. Så nu kan jag handla ännu mer kläder till Hailey, måste ju fylla ut lådorna lixom :)
Ska rensa hennes kläder ikväll eller imorgon, finns massor hon inte kan ha längre.
När vi rensade Hampus kläder här om dagen blev det en hel kasse som var för litet, så det lämnar jag till myrorna. Hailey har säkert lika mycket som ska bort.
Sen ringde dom och berättade att min kära bil var klar på plåtverkstan. Tänk att man kan bli så glad över en sån sak!
Vi hade visserligen en väldigt ny och fin hyrbil men jag älskar verkligen min bil och den är ju faktiskt också ganska ny och fin :)
Nu tänkte jag dricka upp mitt kaffe sen blir det nog ett glas vin!



Sååå Gott! ♥

Trött morsa!

Hailey har stökat hela natten, hon började nämligen bli sjuk igår och i natt har hon varit täppt så hon inte kunnat andas så hon har vaknat och varit super ledsen..
Och nu rinner snoret heeela tiden, så äckligt!
Idag ve jag inte vad jag ska göra, ska i alla fall gå ner till centrum och köpa nya byxor till Hampus som han kan ha i reserv på dagis. Igår hade dom varit ute när det regnade och han hade hoppat i varenda vattenpöl så han hade blivit dyngsur, extra byxorna dom hade satt på honom var under all kritik. Alldeles för korta och satt typ som tights.. SNYGGT!
Jag kanske är löjlig när det gäller kläder till barnen, att det inte är så noga för dom bryr sej ju inte, men jag tycker det är viktigt att dom ser bra ut. Att kläderna matchar, att dom är hela och rena, att dom inte ser ut som tattar ungar helt enkelt.
Skulle aldrig sätta på dom typ gröna byxor, orange tröja och blå jacka... Det är bara för mycket, blir som om en clown klätt på dom.
Nej ska dom ha orange tröja kan man ta svarta byxor eller jeans. Ska dom ha röda byxor kan man ta en neutral tröja typ svart, vit eller grå. Sen behöver det inte vara tråkigt för att det är en svart tröja, den kan ju fortfarande ha ett snyggt tryck.
Nog om det nu ska jag byta bajsblöja!




duktiga!

Idag har jag och Johnny varit duktiga. Tvättat fyra maskiner tvätt, rensat och sorterat Hampus kläder,
rensat och sorterat tre garderober och jag kan lova att det var en hel del skit där inne. Asså fullt med saker som jag inte fattat att vi sparat, men det blir ju så. Bar ner en hel flyttkartong med typ 40-50 par skor i källarn.
Sen gick vi ner och åt lunch, kina och sushibuffé =)
Vi köpte nytt halsband till Quattro idag. Ett dyrt fint halsband! Känns lyxigt! Haha, han är sååå stilig!
Nu på kvällen tog jag en rask promenad med honom i spåret. Det var så skönt! Rensa tankarna, andas frisk luft och få lite energi. Ska fan försöka få det som rutin ett par gånger i veckan, skulle göra gott för både kropp och själ!






RSS 2.0