Skenet kan bedra...

Igår jobbade jag hela kvällen men tiden gick super fort. Dels babblade jag och Bea oavbrutet i två timmar tills hon slutade och sen kom Domi så då babblade vi om allt möjligt. Skönt när tiden går fort!
Idag har jag spenderat hela förmiddagen hos veterinären. Quattro skulle göra hälsoundersökning. Va där i nästan tre timmar men nu är allt färdigt och skickas in till SKK :)
Sen hem snabbt och käka och fixa mej och nu sitter jag på jobbet. Verkar bli en lång dag idag. Nästan inga folk, är ju så dåligt väder så ingen vill väl ut..


Heldag med vänner!

I förrgår va jag och Hailey iväg och handlade lite. Sen svängde vi förbi mormor och morfar för en fika.
Mormor och morfars bästa kompisar kom förbi också så det var kul att träffa dom. Hailey va livrädd för deras hund.. Hahaha men det blev bättre efter en stund.
Igår åkte jag till Iluna efter att ha lämnat Hailey på dagis. Dom går till skogen på onsdagar så brukar vilja att hon är där då även om jag är ledig. Sen är det faktiskt skönt att ha lite egen tid...
Hade med mej hårfärg så vi slingade mitt hår. Skönt att få bort lite utväxt!
Sen fikade vi och snackade skit. Hon hade självklart bakat super goda kladdiga muffins! Livsfarliga :)
Sen tog vi en sväng till outlet i barkarby.
Köpte en ny mössa till Hailey. Vi har tappat bort typ tre stycken på två veckor... Haha kasst! Sen blev det ett par nya skor till henne. As tuffa puma :)
Sen hittade jag ett par skor till Hampus men dom var för små så får byta dom i helgen. Sen blev det en grej till hans påskägg som jag knåpar ihop. Han äter ju typ inte godis så jag gör ett med lite blandade grejer istället. Efter barkarby sa jag och Iluna hej då och jag åkte vidare till Vallentuna för en fika hos Theres. Vi satt och prata och prata och prata. Åkte inte hem förens halv åtta. Så det blev verkligen en heldag för mig själv med människor jag tycker om. Bästa på länge! :)
När jag kom hem drog Johnny och tränade, sen blev det big brother med tunga ögonlock! Sov jävligt hårt i natt kan jag lova :)
Nu har jag lagat lasange som dom kan käka till middag och städat lite här hemma. Såg ut som ett bombnedslag! Snart ska jag börja göra mej i ordning och åka och jobba... Kuuuuuuul! Fast jag får träffa världens bästa Bea i två timmar så det blir kul :)
Myste med Theres hund Selma igår också. Saknar min prins som är hos farmor. Men imorgon kommer han!


Måndag morgon

Idag sov vi ända till klockan åtta. Så skönt! Hailey har precis käkat gröt och vi ska börja klä på oss och dra till dagis.
Hoppas jag hinner få lite sol innan det är dax att dra till jobbet. Missade all sol i helgen men det var fortfarande ljust när jag åkte hem igår, underbart!
Hoppas det här blir en bra vecka!


Saknar!

Sitter på jobbet och har tråkit så får jag den här bilden av Johnny på en nyvaken Hailey. Man längtar hem nått otroligt! <3


Sommartid!

Usch och fy för att få sova en timme mindre!
Johnny och Hailey ligger fortfarande och snarkar medans jag snart ska till jobbet.. =(
Men det som är bra är att det kanske fortfarande är ljust ikväll när jag åker hem och det gör stor skillnad!
Nu längtar jag faktiskt efter våååår!



Jag och Quattro i Torsdags på promenix ♥

I Torsdags hämtade jag Linda när hon slutade jobbet, vi drog till Arlandastad och gick runt där.
Jag hittade inget kul förutom nya hårspännen till Hailey...
Sen bjöd hon på glass, sjukt gott =)
Vi babblade på massa som vanligt sen drog vi en sväng i Märsta och kollade in en grej som jag ville se sen körde jag hem henne.
Kvällen blev lugn och vi la oss tidigt.
I fredags började jag 11 så den dagen bestod av jobb.. Jag och Johnny gick och la oss strax efter nio på kvällen, så jääävla trötta! Haha!
Igår jobbade jag hela dagen. Jobbade med Domi så det var soft. Ganska mycke folk så dom där elva timmarna gick ganska fort ändå!

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta på mej ansiktet så jag inte skrämmer iväg kunderna idag =)


Dumma unge!

Igår va inte vädret nån höjdare.. Inte som idag i alla fall!
Jag och Hailey busade inne hela förmiddagen sen började hon bli gnällig så då åkte hon i säng.
Medans hon sov städade jag och sorterade bland papper.
Sen käkade vi lunch och drog till mormor och morfar för lite fika. Hailey käkade ett helt Wienerbröd (stavas det så? Haha!) och en kaka. Mitt lilla kakmonster! Hon älskar fikabröd speciellt munkar.. Hon käkar lätt upp en hel och sen vill hon bara ha mer.. haha! Brås nog på sin pappa.....
Sen åkte jag, Hailey och mamma och handlade lite mat och jag hämtade ut en grej på posten.
Johnny jobbade sent så jag och Hailey fick äta middag själva.
Sen när han kom hem käkade han och sen åkte han och tränade.

Idag är Hailey på dagis. När vi kom dit så skulle jag kolla igenom hennes kläder och se vad som fanns då kommer det en kille och puttar Hailey rakt in i skostället! Asså jag blev så jävla lack! Idiot unge! Inte nog med det så typ en minut senare så kom en annan kille och puttade in henne i väggen... Asså stackars älskade pottan! Började grina två gånger på två minuter typ.. =( Hon som va as glad för en gångs skull när vi kom dit. Skrattade när vi gick in på gården. Dumma jävla unge! Så berättade jag det för Johnny och han blir ju alltid så upprörd lätt. Så han ba om jag ser den där jävla ungen röra henne då sopar jag till honom eller knuffar omkull honom! Hahahaha! Verkligen överreagera...
Sen gick jag ut på en promenix med Quattro, faan va gött väder det är! Så härligt att VILJA gå ut, istället för att bara vilja få det överstökat...
Quattro verkade också lycklig över vädret =)



Sen drog jag till centrum, va där nere kvart över tio och det va redan fullproppat på parkeringen.. Sjukt!
Idag hade Hailey kanske behövt en jacka till dagis men jag kom ju på att hon äger ingen jacka!
Så det var bara kolla om man hittade nån.
Hittade faktiskt två, en på H&M och en Everest från Stadium. Får se om dom passar annars får jag jaga vidare..
Så svårt med henne nu, hon är lixom mittemellan storlekar. Man vill ju inte köpa en jacka från Baby avdelningen för den fyller inte riktigt dom funktionerna jag vill men köper jag en jacka i storlek 86 är den för stor och då kan hon inte röra sej och armarna är jätte långa. Så det är verkligen as knepigt!
Samtidigt vill man ju att hon ska kunna få plats med en tjockare tröja under ifall et blir kallt igen... Kanske behåller båda, hittade dom ju på rea =)

Nej nu ska jag gå och hänga upp min tvätt i tvättstugan. Sen kommer mamma hit och ska hjälpa mej få ihop en där köksön.. Hmmm önska oss lycka till!

.....

Igår åkte vi till IKEA på eftermiddagen och köpte alla säkerhetsgrejer vi behövde. Dörrstoppen var slut så det var synd, ungen smäller nämligen i dörrarna också.. Trodde inte jag dom gjorde förens dom var 13-14 år?
Det var hyffsat mycket folk där, var ju dåligt väder så då blir det ju lätt så. Johnnys mamma hakade också så vi passade på att käka middag där också.  Har ju fortfarande ingen aptit men fick i mej en barnpasta för 17 kronor! Haha så billigt har jag nog aldrig ätit! Men jag fick ont i magen efter så den är väl inte riktigt bra ännu...
Köpte bordet och magnetlisten mormor skulle ha och hyllor som Janne skulle ha sen var vi klara!
Johnny släppte av mej hos mormor och morfar. Janne var där och passade morfar för mormor var på middag med lite tanter.. hahaha! Så jag och Janne byggde ihop bordet och borrade upp listen så allt var färdigt när mormor kom hem. Hon blev väldigt nöjd och glad =)
Sen blev det Big Brother såklart.. Tyckte föresten det var tråkit att Kija åkte ut.. Hanna är så jäävla tråkig och jag stör mej på henne som fan!

Vilket jävla skit väder det är idag! Varken jag eller Quattro vill gå ut så vi lägger oss på soffan istället!

En bild på Hailey från i Måndags efter att vi kom in från lekparken



Mitt fina ♥

Galen unge!

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen!
Förra veckan jobbade jag kväll varje dag så hände inte så mycket den veckan.. Kom hem käkade och sov typ..
Den här veckan har jag bara chillat..
I Måndags var Haileys dagis stängt så jag var hemma med henne. Vi gjorde inte så mycket, va ute i lekparken, sen kom Janne hit en stund sen fixa jag hemma lite.

I tisdags var jag förbi Miche. Lämnade lite kläder som Hailey vuxit ur som Miches lillskrutt kan växi i :)
Vi satt och snacka och kolla på teve. Sen drog jag hem gick ut me Quattro en sväng sen åkte jag och hämtade Linda på hennes jobb och sen vidare för att hämta Hailey på dagis. Vi åkte till centrum och gick runt lite där och kollade i lite butiker. Det var trevligt!

I onsdags skulle mormor till doktorn så körde henne dit. Så passade jag på att hämta köksön av dom. Fick åka två gånger med bilen så det var bra.
Sen ska man bara bygga ihop den också... hahaha... nångång..
Hailey gick till mormor efter middagen och sov över där och tur var väl det för på kvällen började jag må jätte konstigt..

I torsdags mådde jag skit, hade magkramper och av en klunk vatten kändes det som om tusen glasskärvor snurrade runt i magen. Så låg i sängen till halv tolv eller nått sånt, sen var jag tvungen att gå ut med Quattro.
Gick till mamma för att hämta Hailey men blev kvar där på soffan ett tag. Sen beställde jag ny telefon också. Ska bli skönt, fick ner månadskostnaden mot vad jag har nu också så det var toppen!
Sen var jag tvungen att åka och handla, så mamma följde med eftersom vilddjuret var med.
Kom hem och la mej på soffan tills Johnny kom hem. Vi skulle ha gått på kalas på kvällen men jag kunde fan knappt röra mej ordentligt så jag och Hailey blev hemma och Johnny och Hampus fick klara sej utan oss.
Gick och la mej tidigt.

I fredags var det dax för jobb. Verkligen skit pigg på det! Ingen mat i magen sedan i onsdags kväll och kunde fortfarande inte äta... :(
Men bara le och åka dit. Dagen gick ganska fort så det var ju bra.
Kom hem försökte äta lite, fick i mej en halv varma koppen.. Woho!
Sen blev det soffläge. Sen sängen.

I går jobbade Johnny så jag försökte underhålla ungarna bäst jag kunde. Dom tröttnade snabbt på att sitta inne och ute var det bara grått och tråkit så vi åkte till Lek och Bus så fick dom röjja där. Janne följde med mej som sällskap också.
Blev där i lite mer än två timmar så det var bra!
Men shit va mycke folk! Helt smockat och inte ett enda bord ledigt. Så ljudnivån va ju gaaaanska hög..
När vi kom hem så kom Johnny bara en stund efter så det var skönt.
Hampus fick välja mat igår. Han äter så jäkla dåligt och inget duger. Så jag tänkte om han får välja mat själv borde han ju äta. Han valde pannkaka så jag ställde mej och stekte det.
Han åt försej två stycken men tycker inte det är speciellt mycke mot vad han brukar äta.
Om man tar hela hans dag igår, En halv macka till frukost, nästan ett halvt paket nudlar till lunch, ville inte ha nånting på leklandet bara vatten, två pannkakor till middag. That´s it...
Tycker det känns skit lite.. Hailey äter lixom mer än honom... Men men han kanske har nån period.
Jag fick i mej knappt två pannkakor... Jippi! Det är typ allt jag ätit förutom min halva varma koppen i fredags sen i onsdags.. Hahaha helt sjukt.
Hoppas jag har mer aptit idag. Har inte haft det hittills men det kanske kommer under dagen.
Det enda jag är sugen på egentligen är Cola.. Haha men det får jag inte dricka! Lite mer än tre veckor sen jag åt godis/snacks/läsk. Tycker jag är jäkla duktig! Asså inte EN ENDA GODISBIT... Sjukt! Johnny har suttit och käkat men jag har inte änns känt mej sugen.. Men den där jääävla colan... Skulle va guld med ett glas nu asså... hahaha!

Idag jobbar Johnny igen men han skulle väl inte jobba så sent så det är bra.
Vi måste åka till IKEA och köpa spärrar till lådor och skåp. Ungen är ju galen. Hon klättrar upp för sin barnstol, upp för spisen, upp för byrån, teve bänken, lådor osv.
Jag blir tokig! Det är sjukt jobbigt och man blir så rädd att hon ska slå sej..
Igår bet hon Hampus så han böjade grina. Haha hon är inte nådig!
Nu ska jag försöka få henne i säng så man får en lugn stund här..



Accept what you can´t change, change what you can´t accept

Glömde skriva i lördags att Quattro fyllde 1 år!
Stora killen! Men han va med min mamma i Linköping så dom fick fira honom där istället.
Blev aldrig nån choklad för mej i lördags, dom hade inte den jag ville ha där vi var och handlade så det blev faktiskt ingenting för mig. Det var ju försej bra!
Sen blev det bara en lugn kväll.
På söndag fixade jag lite hemma. Sen drog jag och brorsan och köpte en dörrmatta till mormor och morfar.
Va där en stund och skruvade ihop två stolar som dom köpt.
På kvällen så körde vi Hampus till hans mamma. Han hostade fortfarande massor så han skulle va hemma i måndags och vila upp sej. Hoppas han mår bättre nu!

Igår gick det helt okej att lämna Hailey på dagis och hon grät bara en snabbis men sen blev hon lugn.
Så kul att komma dit och det första fröken säger är. Va kul att hon är frisk nu men det går ju både magsjuka och vattkoppor... Hahaha! Man blir så jäääävla nöjd!
Så jag säger bara såhär: Håll era ungjävlar hemma när dom är sjuka så håller jag min ungjävel hemma när hon är sjuk. Ska det vara så jävla svårt? Fattar inte att vissa föräldrar inte förstår att skiten bara går runt runt...
Hade den där diskutionen på fejsan förut med en annan mamma som tyckte att om barnet inte kräkts på en dag så kan den gå dagen efter. Dels så tycker jag absolut att barnet ska va hemma en extra dag till, dels för att det kanske visst smittar även om barnet slutat kräkas (varför chansa) och dels för att det tar väldigt mycket på kroppen att vara magsjuk. Även om barnet är piggt hemma så kanske den inte orkar med alla aktiviteter på ett dagis och det känns jäääävligt ego att skicka ett barn till dagis då.
Man vet ju själv hur man känner sej efter en magsjuka. Man kanske är "frisk och pigg" men man kanske inte orkar med en hel arbetsdag med tanke på vad kroppen precis gått igenom.
Men men det finns ju riktiga ägg som inte vet bättre eller tänker på andra runt om.

Hur som hann jag bara hem och började röja i köksskåpen så ringer min mormor och gråter. Då har morfar ramlat och kommer inte upp, och hon är ju så svag så hon orkar inte hjälpa honom. Så jag störtade dit på en sekund och precis när jag kommit dit så kommer Janne precis efter. Så vi hjälptes åt att få upp honom. Det är inte det lättaste att lyfta en 95 kg tung karl som inte kan hjälpa till alls.. Så det var tur att han kom för jag hade inte haft lätt att få upp honom själv.
Så vi stannade kvar en stund där och Janne tog ledigt resten av dagen så han åkte tillbaka på eftermiddagen och kollade läget. Usch stackars morfar! Eller stackars mormor det är nog jobbigast för henne. Morfar är ju inte så medveten om vad som händer. Har vi tur får han en tid för operation redan nästa vecka! et vore verkligen toppen! Hoppas han blir bra och att allt återgår till det normala. Man kanske inte kan räkna med att han blir helt bra men åtminstone lite bättre! Man måste hoppas!

Sen åkte jag till jobbet och kvällen gick faktiskt fort. Det var mycke folk och full fart nästan hela tiden så det var skönt!
Idag träffar jag både Sofia och Bea! Jag och Bea jobbar kvällen ihop, naaaajs!

När jag jobbar kväll brukar Johnny mms:a lite bilder till mej på deras kväll här hemma.
Blir alltid lika glad när jag får en bild men saknar också ihjäl mej efter henne!
Igår fick jag dom här:


Hjälper pappa med maten ♥


Namnam!


Goaste ungen ever!
Mitt Hjärta, mitt Allt!

Nu ska jag laga lite mat, sen blir det en promenix med Quattro sen dusch och sen gasa mot jobbet!
Passa på att vara ute i det här fina vädret! Själv får man sitta inne och titta ut! =(

Lördag

Igår blev det en lugn kväll.  Jag var helt slut efter att ha underhålligt barnen hela dagen.. haha!
Jag och Hailey gick ut en stund i lekparken och gungade så hon fick göra nånting i alla fall.



Idag fick jag sovmorgon. Det var väldigt skönt!
Johnny kom och väckte mej klockan nio =)
Käkade frulle och drog till mormor och morfar. Mormor ville gå och handla så jag följde med henne till centrum.
Under tiden dammsög Janne hemma hos dom så ska jag dit och skura imorgon.
Nu är Johnny och tränar sen ska vi tvätta.. Woho! Kul lördag lixom.. haha!
Men Hampus är fortfarande lite för hängig för att va ute, han har i alla fall ingen feber i dag så det är bra. Men jag tänkte att vi ska nog åka och handla lite sen.
Ikväll ska Johnny laga mat. Han har nån bild i huvet av nån typ tacogratäng så han ska försöka knåpa ihop det.. Får se hur det går.. Hahaha..

Idag är det lördag då ska jag äntligen unna mej nånting gott! Har inte ätit godis/onyttigt eller druckit läsk på en hel vecka! Väldigt bra tycker jag! Tror det blir den nya Marabou Saltlakrits.. Hoppas den är god!





Fredag

Kanske dax för en uppdatering..
Har haft fullt upp med all sjukdom den senaste veckan eller veckorna kan man säga..
Förra veckan va jag hos mormor och morfar en del och hjälpte till med saker och höll mormor lite sällskap.
Morfar har blivit mycket värre, så hemskt att se :(
Stackars mormor som nästan blir galen av allt, vet inte hur länge till hon orkar med allt.
I helgen kommer min morster upp över helgen så då får hon lite hjälp, jag ska förbi där och städa, dammsuga och skura idag eller imorgon får se när jag hinner.
I Torsdags var jag med Miche i centrum. Vi gick runt och kolla lite affärer sen tog vi en fika och snacka lite skit. Hennes lilla bebis sov hela tiden så hann aldrig hålla henne. Men nästa gång då jävlar! haha!
Sen har jag jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag... Såå kuul!
Hailey hann gå på dagis Måndag och Tisdag sen blev hon sjuk igen... Hostig som sjutton och snorig. I onsdags blev hon jätte dålig, hade 40 graders feber och svårt att andas så Johnny fick dumpa Hampus hos farmor och åka in till akuten med henne. Hon hade öroninflamation, nån infektion i kroppen och problem med luftvägarna.. SPÄNNANDE!
Så nu är det antibiotika och ventolin som gäller för damen. Men idag är hon mycket piggare, har i alla fall fått i henne lite yoghurt. Det är det ända hon ätit sen i tisdags. Fast hon dricker välling och vatten så det är lugnt än så länge.
Däremot så är Hampus sjuk idag, feber och hosta.. Så min lediga dag blev sitta inne och titta ut på det fina vädret med två sjuka och gnälliga barn.. WOHO!
Får se om dom hinner bli friska så man kan göra nånting kul i helgen. Sen jobbar jag måndag till måndag så då har man ju inget liv.....
Föresten får man lämna barn på dagis om dom äter pencillin? Om dom är friska och pigga i övrigt?
För är Hailey frisk på Måndag skulle jag gärna vilja lämna henne på dagis, då har hon hunnit äta pencillin i fem hela dagar... Nån som vet?
Nu ska jag gå och underhålla Hampus...


RSS 2.0