mysdag!

Är det vår idag eller?
Känns nästan så i luften och solen värmer riktigt bra!
Vi va ute på en liten promenad idag men Hailey är så hostig och snorig så blev bara en kortis. Får se hur hon mår imorgon ifall hon ska till dagis eller inte. Vill inte att hon ska vara borta mer nu, hon har missat så mycket!
Annars har vi bara tagit det lugnt, läst lite böcker, lekt kurragömma sen sov vi middag båda två. Har haft skit ont i min nacke idag.. :( så trött på det där!
Men det var skönt att sova och ladda batterierna lite, hade dock kunnat sova några timmar till.. haha!

Idag är det Semledagen också!
Har inte riktigt bestämmt om jag ska göra semlor eller inte.
Så jobbigt när man inte kan köpa färdiga (tål inte mandelmassa)
Så funderar på att göra med sylt istället. Johnny är inte så förtjust i semlor, han gillar inte grädde. Så om jag gör egna kan han ju ha lite grädde på sin. Vi får se hur det blir!

Här kommer lite bilder från igår när jag var ute med Quattro och sen mysbilder från idag.














Måndag

Vilket härligt väder! Ska snart ut med Quattro och sen åka och jobba.
Hailey var super ledsen idag när jag lämnade henne, faan det skär i hjärtat verkligen.. :(
Önskar att hon förstog att vi kommer tillbaka och hämtar henne, önskar att man kunde säga det till henne att hon verkligen förstog vad jag sa. Usch har en stor klump i halsen varje morgon som jag lämnar henne där. Man känner sig så elak. :(
Men imorgon är vi lediga då ska vi ligga i sängen och mysa länge! ♥



Kulan låg och mös idag på fotöljen. Snacka om avslappnad =) Ser död ut.. haha!


Kalas!

Idag var det verkligen ruttet väder! bara slask! Deprimerande faktiskt... Satt inne hela förmiddagen, tog en lång dusch faktiskt, det var riktigt skönt.
Johnny drog och jobbade vid 11 så då tog vi det lugnt här hemma. Hailey gick och sov middag och jag och Hampus käkade lunch.
Väckte henne och gjorde oss klara för kalas. Min bror fyller år på tisdag så han hade fika idag.
Det var trevligt och fanns massa gott!
Sen kom Johnny hem och hade köpt med sig Kinamat, eller jag åt Thaimat. Såå gott! Nu sitter jag här proppmätt och trött!
Imorgon är det jobb igen!

Lite bilder från promenaden i Lördags:









Min fina Prins!



Suddig bild men dom låg och mös nu på kvällen. Mina hjärtan ♥!


Mygg är som ungar, när dom är tysta vet man att dom har nått för sig....

Nu har jag varit dålig på att skriva igen! Men det har varit  fullt upp och kvällar har typ bestått av huvudvärk.
På onsdagen var jag bara hemma med Hailey, hon hade ingen feber så det var jätte skönt. Men väldigt rastlös och gnällig så man ville ju slita sitt hår. Inget dög lixom.
Sen kom Johnny och Hampus hem då fixade jag mej sen drog jag och mötte upp Linda i centrum.
Vi gick runt i affärer och hon köpte lite gejjer, sen drog vi och käka på Olive House.
Det var jätte god och skit trevligt. Vi satt och prata om allt möjligt och tiden bara flöt på.
Hoppas på en sån kväll snart igen =)

På torsdagen fick Hailey gå till dagis. Blev som en inskolningsdag eftersom hon varit sjuk så mycket.
Så medans hon var där passade jag på att åka och storhandla i lugn och ro. Skönt! Köpte nya gardiner till köket sen köpte jag en ny pulka till Hampus också eftersom Johnny körde sönder den förra.. haha..
När jag kom hem strök jag mina gardiner och fixade hemma lite hemma sen blev det tvätt stugan.
Hämtade hem Hailey och det hade gått okej, hon hade varit lite ledsen till och från under dagen men annars hade det gått bra.

I fredags städade jag innan jag drog till jobbet. Sen jobbade jag till åtta men jordens huvudvärk, tack och lov så gick dagen fort! Sen hem och sooova!

Idag va Johnny och Hampus ute och åkte pulka, jag och Hailey gick på promenad. Det var fint väder faktiskt!
Vid två åkte Johnny och jobbade och vi andra har chillat hemma. Hailey sov nästan två timmar så jag och Hampus kollade på film. Janne kom hit och hängde med oss en stund.
Snart ska ungarna i säng och jag och Johnnys ska kolla på film när han kommer hem.


....

Usch inatt har hon verkligen stökat runt. Men hon har varit så snorig har varit helt igen murad så hon har bara kunnat andas genom munnen men då får hon super mycke hosta istället. Min stackars prinsessa! Nu ligger vi i sängen och softar. Vet inte vad vi ska hitta på idag.. Hade egentligen planer men nu när hon är sjuk skiter det sej :(
Men det blir nog städa lite här hemma i alla fall.. Jippi!


...

Idag är jag trött trött trött!
Hailey tjaffsade igår kväll och vägrade somna. La mej på sängen medans hon låg i sin säng sen somnade jag rakt upp och ner. Hahaha... Johnny kom och väckte mej sen gjorde vi oss iordning för sängen. Hon vaknade några gånger men annars sov hon helt okej.
Men jag är ändå jävligt trött. Hoppas man får sova helt ostört inatt.. Skulle jag verkligen behöva!
Nej nu ska jag underhålla Snorpottan som är sjukgnällig.

Trevlig alla ♥ dag föresten!

Mååååndag!

Idag blev jag hemma från jobbet med Hailey. Hon har feber och är snorig.
Idag på förmiddagen när hon låg och sov så pratade jag i telefon, så hörde jag att hon vaknade så tog upp henne och satte henne i soffan. Så gick jag iväg och fortsatte med det jag höll på med. Så efter kanske 10 minuter skulle jag kolla till henne, då har hon somnat i soffan. Mitt ♥!



Helt utslagen...
Sen kom min mamma hit och passade Hailey en snabbis så jag kunde gå ut med Quattro. Då träffade jag Michelle och Linus och deras fina lilla bebis! Hon va sååå liten! Kan inte fatta att Hailey va så där liten en gång i tiden.
Nu låg hon försej inbäddad i filtar och hade det mysigt i vagnen men kan tänka mej dom små händerna och dom små fossingarna! åhhh!
Så fort jag blir helt frisk ska jag dit och hälsa på henne ordentligt =)
Hon var verkligen otroligt fin! Massa Grattis till dom!


♥ Tänk att Hailey var en sån här liten plutt! 46cm lång och 2420g ♥

Round and round it goes...

Jahapp... Nu har Hailey feber...
Känns så tråkit att hon aldrig får en chans att komma igång på dagis. Men dom säger ju att första året är ett helvete och det verkar ju börja så i alla fall.
Sen är det väl Johnnys tur, sen min, sen Hailey, sen Johnnys, min, Haileys, Johnnys, min, Haileys.........

.......

Har legat hemma sjuk så har inte varit mycket till uppdatering.
I Onsdags skulle jag åkte hem till Linda på en fika men kände att jag inte va riktigt fit for fight så det får bli nästa vecka. Tur var väl det, hade väl smittat ner hela bunten om jag åkt dit! För sen blev jag super sjuk och låg däckad Torsdag och Fredag. Gjorde ett tappert försök igår till att jobba men efter halva dagen kände jag att jag bara måste hem.
Så underbara Sofia kom in och jobbade dom sista timmarna för mej.
Jag drog hem och sov och vaknade som en ny människa. Haha eller aa nästan i alla fall.
Lite snorig och hostig men det funkar, så nu sitter jag här på jobbet och dagen går så jäkla sakta!
Fattar inte, känns som om varje minut är en timme... Hahaha..

Och sen det här med Whitney Huston.. Asså visst, skiiiit tråkit att hon kolavippen men allvarligt, LUGNA FAVORITER, varför kör ni varannan låt Whitney? Blir ju galen här! Samma Whitney låtar om och om igen... Så nu har vi bytt kanal. Räcker väl med att man hyllar henne genom att köra kanske var fjärde låt? Eller en timma med Whitney låtar? Behöver ju inte spåra ur!

Hoppas sista timmarna går fort. Vill hem och lägga mej, kanske ta en prommis med Quattro.
Hatar när det är fint väder när jag jobbar.. Alla kommer in rosiga om kinderna och har åkt skridskor eller skidor. Eller ska dricka varm choklad och käka kakor.. FUSK säger jag! Jag tänker minsann käka kakor när jag kommer hem!



When people hurt you over and over
think of them like a sand paper
They may scratch and hurt you a bit
but in the end, you end up polished
and they end up useless.


....

Trodde jag blivit bättre i nacken men imorse när jag vaknade hade jag super ont fast sen när man varit uppe och rört på sej så släpper det lite i alla fall..
Sen har jag fått tillbaka min hosta också =(
Får se om jag går till doktorn idag i alla fall. Hatar ju sånt där så skiter gärna i det.
Igår organiserade vi i Hampus rum, sorterade alla hans saker och kastade sånt som var trasigt så nu är det jätte fint. Idag ska jag bara dammsuga och skura där inne så är det helt klart.
Sen åkte jag till veterinären med Quattro, det gick bra hon hittade lite hårstrån som var påväg upp så vi ska vänta till sommaren och se vad som händer.
Sen fick han rasa av sej i hundrastgården innan han gick hem med farmor. Han ska vara där till Torsdag, är så lugnt och skönt för honom där all uppmärksamhet till honom lixom och så får katterna och vi en paus här hemma... Hahaha.
På eftermiddagen skulle morfar till en ögondoktor i Täby så körde dit honom, sjukt va mycket dom bygger där! Ser ut som om nån kastat ner en bomb typ..
Ska försöka tvinga med mej Johnny dit nån gång och kolla runt lite.. Har aldrig riktigt gått runt där.
Sen köpte vi Thaimat på vägen hem, så gott!
Nu ska jag leka lite med Hailey!


Sick...

Guuuud va jag är less på all denna sjukdom!
Ska man aldrig bli frisk eller?
Hailey har varit sjuk sen förra torsdagen och nu i helgen blev hon sämre så i lördags fick vi åka till akuten med henne, då hade hon 40,5 graders feber..
Dom hittade inge fel på henne så vi ska komma tillbaka imorgon om hon fortfarande har feber då måste dom göra en större utredning på henne.
Jag har haft nackont i nästan två veckor nu så måste ringa vårdcentralen och få en tid tid för undersökning. Kan tydligen vara hjärnhinneinflamation.. jippie! Kan tydligen vara ganska farligt, finns dom som dör av det.. Hahaha upp piggande!
Johnny är också skit sjuk, har hosta, ont i halsen och är förkyld.
Känns så tråkit för Hailey att missa så mycket på dagis. Blir att hon måste börja om från början med allt. Men jag hoppas det går bra när hon väl kommer dit.
Imorgon ska jag till veterinären med Quattro han har återbesök för sina kala fläckar han har.. Hoppas dom hittar vad det är för fel.
Veckan som gått har jag jobbat varje dag så har inte hänt så mycke.
Fast jag och Bea har fixat massa på jobbbet så det har varit kul.
Nu har vi ett nytt projekt på gång men vette fan om det går att genomföra.. vi får se! Skulle vara grymt om det gick! =)



Host host!

Oj va dålig jag varit på att skriva! Men har haft fullt upp med jobb, sjuka ungar, sjuk gubbe och sjuk lilla jag... Hosta, spya, snor, nackspärr... Haha kaos! Men nu börjar de ordna upp sej!
Har i alla fall inte haft tid att blogga, sen är våran dator typ paj och blogg appen funkar lite när den vill... Nästa vecka jobbar jag lite mindre kanske hinner skriva mer då!


Busungen!

img_1058 (MMS)

Busungen!


Mitt fina hjärta!

img_9307 (MMS)

Mitt fina hjärta!


RSS 2.0