Lördag!

Igår var det full rulle.
Hailey vaknade halv sex, kuuul! Bra start på dagen.. haha!
Vi käkade frulle sen drog Johnny och tränade så då lekte vi andra hemma.
Vid tolv hade jag tvättstugan, tråkit men man måste ju!
Efter tvättstugan åkte vi till min kusin, dom rensade lite hemma och hade lite leksaker som barnen inte ville ha längre så det var toppen. En persons skräp är en annans skatt!
Klockan tickade på och jag ser att jag ska vara hos Iluna om en timme så det blev rekord fart hem sen rekord fart till henne!
Hon hade planerat nån överraskning för mej, hade ingen aning om vad som skulle hända så det var lite spännande.
Plockade upp henne och vi åkte vidare och hamnade tillslut på hennes mammas jobb.
Där var det framdukat med vindruvor, godis, jordgubbar och bubbel! Så mysigt!
Där fick jag veta att jag skulle få en peeling, ansiktsmask och ansikts massage av Iluna. Haha så kul grej! Hade jag aldrig förväntat mej! Sen fick jag även ögonfransförlängning! Asså shit va fint det blev! Man kännes sej as snygg! Haha! Vaknade imorse och kollade mej i spegeln och ba shit vilka snygga ögonfransar jag har! haha! Så jag blev verkligen super glad, har nog aldrig blivit så bortskämd!
Inte nog med allt det där så hade hon bokat biljetter till bio också! Blev nya American Pie filmen. Det var riktigt rolig faktiskt, den ska ni se!
Men kan bara sammanfatta det me att jag verkligen hade en toppen kväll. Den bästa på väldigt väldigt länge!
Så verkligen TACK Iluna, uppskattade verkligen varenda minut! Och Tack till din mamma också!


Mina fina fransar! Ser ut som om man har mascara men det är bara "mina" fransar!

Johnny har fortfarande inte märkt att jag fixat dom. Fast han frågade inte änns vad jag hade gjort igår eller om vi hade haft kul men jag blir inte förvånad. Fast hör det inte till vanlig vett och etikett att fråga om man haft en trevlig kväll när man kommer hem? För mej är det en självklarhet men tydligen inte för alla. Så kan det vara!

Snart ska vi kasta massa gamla grejer och sen blir det däckbyte. Jag ska försöka hälsa på morfar, ska kolla om det är nån annan som ska dit så man kan åka tillsammans!

Min fina


....

Sitter på jobbet och tråkar. Dom ringde in mej tidigare idag så jaaa nu är det bara hoppas att dom här 10 timmarna går fort så man får helg snart :)
Igår körde jag mormor till läkaren och sen skulle hon på fotvård. Så jag tog en sväng i Vallentuna centrum (torg?) under tiden. Gjorde av med pengar jag inte har på nya kläder till Hailey och Hampus. Älskar ju rea och kan inte motstå att köpa när en tröja bara kostar 50:- sen när det är märkes kläder med bra kvalité blir det ännu svårare!
Så blev två tröjor till Hampus och Hailey fick två par byxor, två tröjor och en kofta. Så jag är nöjd :)
Sen åkte jag hem till mormor och fikade en stund och fixade med hennes telefon som bara krånglar hela tiden. Hoppas det funkar nu!
Sen på kvällen drog Johnny och tränade så då kollade jag på film och slappade.


...

Igår var jag förbi och hälsade på min morfar (och min moster för övrigt som ligger på samma avdelning som morfar) det var både kul och jobbigt att se honom. Han är ju inte direkt med i matchen om man säger så. Stannade bara en stund där inne och hängde lite mer med min moster. Hon har ju legat där ett tag nu, hon börjar nog bli lite trött på att ligga där. Får hoppas hon kommer iväg på rehab snart!
När jag kom hem gjorde jag middag sen lekte jag med Hailey. Vi busade som fan och byggde massa lego. Hon är så duktig min lilla tjej! På kvällen drog Johnny och tränade och jag chillade framför teven.
Idag ska jag fixa hemma och tvätta, så svårt att få tid i tvättstugan så då får man ta det man får...


Hailey i morse!

mhm...

Nu har det varit dålig uppdatering men har haft så mycke annat att tänka på.
Morfar har blivit opererad och operationen gick bra. Dock så blev han väldigt mycke sämre i söndags och det var väldigt osäkert allting.
Han fick andningsuppehåll och dom körde honom till intensiven där dom skulle söva honom och koppla in respirator. Som tur är fick han igång andningen precis i sista stund så dom slapp. Så himla skönt!
För övrigt så har jag jobbat hela påsken. Va till mormor och åt i lördags, har ingen vidare aptit just nu och super ont i magen så vette faan va mitt problem är.
Igår hade jag helt sjukt ont, fan kändes som om magen snurrade ihop sej tio varv. Kanske magkatarr?
Så jaaa det har lixom inte blivit så mycket mat senaste dagarna, får försöka äta idag..
Nu är jag ledig några dagar så det känns bra att få vila lite..
Har massa saker jag måste ta tag i den här veckan, saker som faktiskt måste fixas men jag har ingen energi eller lust till nånting. Men måste rycka upp mej.
Andreas sa faktiskt en bra sak igår. När du känner att du inte har nånting kvar att ge har du mer än hälften av krafterna kvar. Kanske kan stämma...
Känns som om min batteriprocent snart är på noll, vill känna mej pigg och glad!




Morfar!

Morfar har blivit sämre och förhoppningsvis kommer dom operera honom imorgon!
Håll alla era tummar för honom nu! Fan älskade bästa morfar du klarar det! ♥♥♥♥♥♥♥

Veckan!

I Helgen tog vi det lugnt. Johnny mådde inge bra men vi tog en tripp till Stinsen på lördagen, passade på att byta skorna jag köpte till Hampus, dom var alldeles för små men nu sitter dom perfekt!
Sen handlade vi även på city gross lite till middagen. Sen blir det lite lördagsmys på kvällen.
I Söndags var Hampus på kalas, jag gick till pappa och klippte honom och lämnade lite tvätt som han fick tvätta. Fick en teve av honom också så nu har vi äntligen teve i köket. Har verkligen velat ha det, måste ju kolla nyhetsmorgon! =)
Sen blev det bara en lugn kväll.
I måndags vare jobb igen. Men kvällen gick fort så det var skönt. Tog ett glas vin på kvällen och käkade lite ost och kex. Såå jäävla gott! =) Har faktiskt hittat en ny favvo ost. Flödeost pikant, gillar ni ost måste ni testa den! Helt underbar!
I tisdags åkte jag och Hailey till stan. Första gången hon åkte pendeltåg förutom när hon var super liten. Det gick bra, lite otålig att sitta still men det gick över förväntan. Uträttade lite ärenden som jag hade och hon satt nöjd i vagnen eller hon sov faktiskt ganska länge. Hon hatar ju typ att åka vagn så det var skönt att det gick bra!
Blev där i några timmar så det blev en held dag!
Igår gick jag på långpromenad med Quattro. Två timmar var vi ute och han va lös hela tiden så det var toppen! Vädret var riktigt fint men lite kallt i skuggan.
Sen åkte jag till mormor och morfar för jag skulle klippa morfar. Men han va jätte dålig så mamma ringde vårdguiden som skickade en ambuland direkt.
Faan kan dom inte bara operera honom så han blir frisk (förhoppningsvis) nångång.
Han blev i alla fall inlagd nu så han kommer förmodligen inte komma hem nått mer förens han opererat sej... 
Så antingen blir han kvar på sjukhuset eller så hamnar han på nått hem. Det är några månaders vänte tid på den operationen han ska göra. Stackars mormor hon var så ledsen igår. Men förhoppningsvis kan hon kanske sova bättre på nätterna utan att behöva vakna av att han är uppe tio ggr per natt och inte vet var han är eller försöker ta sej ut eller sätter på teven på högsta volym osv.
Hon är helt slut stackarn.
Nu håller jag på att tvättar för fullt. Sen blir det lite städning. Jobbar ju hela påsken så bättre att få skiten avklarad!
Langar in lite bilder på veckan som gått...


Hailey i stan



Påväg till Dagis


Min fina prins!


Busungen!


Gör vad som helst för att få nappen!

Nu ska jag ner till tvättstugan och hänga tvätt.. Kuuuuuuuuuul!


Min söndagsfrukost!

Kaffe, juice, yoghurt, ostmacka och färska jordgubbar! Mums!


RSS 2.0