Kanelbullar! <3

Idag sov Hailey över två timmar på dagen! Så skönt! Jag kollade alla avsnitten av Elsas värld på tv3play. Hat velat kolla på det skit länge men inte tagit mej tid. Visst det var lite löjligt och kassa skådisar, men man ville ändå se nästa avsnitt... Haha så nu längtar jag till nästa nya avsnitt!
När Hailey vaknade käkade vi lunch sen ringde mormor och undrade om vi ville komma och äta nybakade bullar... Svårt beslut! Haha!
Imorgon ska jag försöka uträtta lite ärenden och på eftermiddagen träffa Miche en sväng. Ska hem till pappa på kvällen också... Fullt upp som vanligt!


Trött så trött!

Idag tyckte Hailey att vi skulle gå upp när pappa gick upp. Inte kul! Fast försej så gjorde det inte så mycket för det ska komma hot en elektriker och kolla på våran fläkt, då vill man ju ändå inte ligga i sängen.. Haha!
Så Hailey har redan käkat sin gröt och jag längtar tills hon ska sova middag. Då ska jag också sova om jag kan... :)


Skrämd mamma..

Idag har vi inte gjort många knop.. Bara hängt och umgåtts :)
Hailey satte i halsen när vi käkade frukt. Shit va läskigt det var! Hon hostade och stånkade, tog upp henne och typ tröck till på magen, fan man får ju panik och vet inte riktigt vad man ska göra. Men då kostade hon och sen spydde hon upp allt hon ätit.. Fy så hemskt det var! Hatar sånt där!
När Johnny kommer hem ska vi käka tacos :) sen har jag tvättstugan.. Mindre kul..


Heldag med farsan!

Det vart fullt upp igår men det var en riktigt trevlig dag!
Jag och pottan började dagen med en god frulle. Min pappa kom hit då gick jag en promenad med Quattro sen åkte vi till Märsta och fixa lite grejer. Tog en sväng på Arlanda stad, jag hittade en jacka som va väldigt fin så pappa köpte den till mej. Sen köpte han julklapp till Hailey och en jacka till sej själv faktiskt... Vi köpte lite fikabröd och åkte hem och fikade.
När han hade dragit hem städade jag lite här hemma sen kom Johnny men han åkte lika fort igen och tränade då kom mamma hit och hängde lite med Hailey medans jag fixade lite med maten.
När Johnny kom hem gick jag på promenad med Quattro. Han älskar verkligen snön han bara kutar runt som en galning och kan inte gå i koppel överhuvudtaget.. Haha men det är kul att se honom så glad :)
När jag kom hem snackade vi lite sen blev det duschen och sen sängen. Va sååå trött!
Idag vaknade Hailey runt klockan sex.. Suck... Men hon sov hela natten så de är okej! Nu ska jag käka gröt :)


Lite julkänsla!

Jippi! Snöööö!
Blev så glad när jag såg att det låg kvar imorse och att det fortsätter snöa nu! Kanske blir så att Hailey får åka pulka redan idag. Vi får se!
Snart ska jag iväg till märsta och fixa lite grejer, då är det mindre kul att det snöar...


Veckan som gått!

Vart tar tiden vägen?
Den här veckan har verkligen bara försvunnit, haft fullt upp. Mycket som händer nu och nån julkänsla har man ju inte direkt fått.
Vart är snön? Bara slask på marken.. =(
Kanske ska uppdatera lite om veckan. Det jag kommer ihåg i alla fall...

Måndag:
Efter den där hemska promenaden gjorde jag mej iordning för att åka och hälsa på mormor på sjukhuset.
Spenderade några timmar där med mamma, mormors syster och morfar. Och Hailey förståss! Hon charmade alla på sjukhuset och sprang runt som en liten rövare.
Sen vart det nog bara hem och fixa middag.

Tisdag:
Gick en långpromenad med Quattro på förmiddagen han är ju bra i tassen nu så man slipper oroa sej.
Mamma kom hit och sen åkte vi till mormor igen för att hälsa på. Eftersom det var Lucia fick Hailey ha sina pepparkaks kläder som hon egentligen ska ha på julafton för att muntra upp mormor.
Hon tyckte hon var super söt. Sen kom Johnny dit och vi satt och snacka skit.
Efter det åkte vi till Johnnys mamma för att säga glad lucia.
Sen blev det pizza till middag.. Inte bra sådär mitt i veckan men fasen man orkar inte laga mat sent.



Onsdag:
Mormor fick komma hem från sjukhuset! Det var jävligt skönt, mest skönt för att man slapp oroa sej för morfar. Han oroar sej ju så mycket för mormor så han blir helt förvirrad och sen har han ju problem med hjärtat... =(
Jag och mormors syster följde med morfar ner till ögonläkaren där han hade tid. Visade sej att han har gråstarr på båda ögonen så det blir operation för hans del.. Så nu oroar han sej för det också.. Stackars dom det är bara mer och mer saker hela tiden. Inte nog med det så fick han ont i hjärtat där vi gick dit så man blir ju så rädd att det ska hända nånting. Man vill typ inte lämna dom, man vill vara med dom hela tiden för att typ hålla koll på dom. Haha som om dom är mina barn.. =)
Det gick iallafall bra med hjärtat, han hade sina tabletter med sej!
Sen handlade jag lite matvaror så mormor skulle slippa gå ut.
Köpte med lite fikabröd också =)
Blev kvar där ett tag sen hem och ut på promenix med Quattro.
Johnny tränade efter jobbet, Janne och mamma kom hit en sväng på kvällen så planerade vi lite inför julen.

Torsdag:
Fixade hemma och städade lite, har inte hunnit nånting på dagarna så det behövdes verkligen.
Gick långpromenad med Quattro och kastade lite boll. Det är ju det bästa han vet!
Sen hem, Hailey sov middag och jag gjorde iorning mej. Sen var jag tvungen att väcka henne för vi skulle köra morfar till Danderyd, han gjorde ultraljud på hjärtat. Tror det gick bra man fick inte veta nånting, får väl svar i veckan.
Tog några timmar så hela dagen gick åt till det där.
Kom hem, fixade mat sen åkte vi till graven och tände ljus för min bror, det var nämligen årsdag för när han gick bort.. 8 år, tiden går så fort.. sen blev det ligga på soffan resten av kvällen och bara glo på teve och andas ut!



Fredag:
LEDIG DAG! Hahaha gjorde ingenting, var bara hemma med pottan och mös! Gick en låååång promenad och blev överraskad av ett riktigt regnoväder. Haha asså jag var så blöt när jag kom hem så det nästan rann om min tröja, jackan ska vi inte tala om..
Quattro fick hoppa in i duschen och spola av sej allt grus.
Sen lekte jag och Hailey hela eftermiddagen.
Johnny tränade efter jobbet, mamma kom förbi så skrev vi inköpslista inför julafton.



Lördag:
Tvättade på morgonen sen åkte jag och mamma och handlade massa mat och allt vi ska ha på julafton.
Va på loppis också, köpte 12 dessertskålar för 5kr styck! Ett riktigt kap! Mamma köpte ett köksbord... haha..
När jag kom hem gjorde vi oss iordning sen åkte vi hem till pappa och käkade pannkaka. Sååå gott!
Jag och Johnny hade sen myskväll med chips och dip, smarrigt!

Söndag:
Hailey ville gå upp tidigt, så vid halv sju vaknade hon. Satte på teven så fick hon kolla lite barnprogram.
Vi åt en god risgrynsgrötsfrukost, så gott!
Sen busade vi med Hailey sen fick hon ta ett långbad, hon hade risgrynsgröt över hela sej... När Hailey somnade middag somnade vi också. Det var helt sjukt skönt! Haha! Länge sen vi gjorde det. Blev nog nån timmas sömn i alla fall =)
När vi vaknade käkade vi lunch sen åkte vi till mormor och morfar. Jag klippte dom sen fikade vi.
Hailey fick tag på en sopborste strax innan vi skulle hem.. Hon blev helt rasande när vi skulle ta den från henne för att sätta på henne overallen. Hahaha verkligen ursinnig, gallskrek, sparkade och slog. Haha humör har ju ungen i alla fall.
Sen har vi bara tagit det lugnt, Hailey röjde runt hela kvällen och somnade inte förens vid nio.. Haha.. Jag är HELT slut!



Imorgon måste jag uträtta lite ärenden och sen har jag saker att fixa hemma. Håller alla tummar också att det ska komma lite snö under veckan, vet nämligen att pottan kommer få en pulka i julklapp.. =)
Nu ska jag kolla det sista på Beck sen blir det sängen! Ögonen håller på falla ihop!
Hoppas att jag hinner uppdatera bättre nu i veckan!




♥ Mini Hope Hailey ♥

Idag var jag med om en av dom värsta upplevelserna i mitt liv.
När jag var ute på promenad idag med Quattro och Hailey så gick vi våran vanliga promenadslinga.
Skulle upp för en lång och ganska så brant backe, när jag var nästan högst upp för den där backen ser Quattro en servett.
Jag pratar i telefon med ena handen och har koppel och barnvagn i andra handen. Han drar som ett skott mot den där servetten och jag efter, dock inte barnvagnen med min älskade lilla potta i. Hon for ner för backen i full fart.
Jag har aldrig blivit så chockad i hela mitt liv. Jag bara ser henne åka ner för backen och i slutet av backen svänger vagnen till och voltar typ tre varv i luften och hamnar upp och ner..
Jag tror inte man kan föreställa sej känslan av att springa fram till barnvagnen där man varken ser eller hör sitt barn. Tusen tankar hinner snurra runt i huvudet. Det var så fruktansvärt!
Så jag vänder vagnen, va även en tjej där som försökte hinna fram och stoppa vagnen men tyvärr inte hann.
Hailey sitter där med massa lera i ansiktet, jag plockar upp henne och bara håller om henne men hon säger ingenting. Sen börjar hon gråta och då vart jag faktiskt lättad. Jag stog och bara höll om henne, tjejen gick och jag börjar stört böla. Ringer Johnny, det var ju han jag pratade med i telefonen så han hörde ju att nånting hände men visste ju inte vad.
Fyy faaan!
Aldrig aldrig ALDRIG mer bara ha en hand på vagnen när jag går upp/ner för en backe. Det var så vidrigt! Som en film...
Men hon mår bra i alla fall, blev mest skitig och fick ett litet blåmärke på ena kinden.. Hon har nog glömt det fö länge sen, men jag kommer nog aldrig glömma det här!



Vad skulle jag göra om det hände min älskade Hailey nånting?




Helgen

I Lördags tog jag en långpromenad med quattro på morgonen sen var vi iväg och handlade lite mat. Efter det tog jag det bara lugnt hela dagen. Låg och tittade på teve i lugn och ro (va i mammas lägenhet) sen var jag bjuden på middag, av Johnny.. haha!
Han gjorde Tacogratäng. Första gången han lagar mat till mej, bättre sent än aldrig.
Det smakade helt okej, jag blev mätt iallafall.. haha!
Sen slappade vi hela kvällen.
I går städade vi och jag städade hos mamma. Flyttade hem igår så va ju tvungen att fixa lite där.
På eftermiddagen åkte jag och Janne och fixade en grej hos mormor och morfar som dom behövde hjälp med sen fikade vi där.
På kvällen var vi bjudna på födelsedags middag hos min moster. Smörgåstårta!! Sååå gott! Hon är grym på att fixa smörgåstårta. Sen blev det kaffe och kladdkaka efter det.. Haha jag rullade hem.

På kvällen ringde min mamma och sa att min mormor inte kunde andas, så mamma och Janne körde in henne till akuten. Mormor fick stanna kvar och är kvar fortfarande.
Vi ska åka dit nu under dagen, måste bara ta reda på var hon är.
Hoppas hon blir piggare snart! ♥Momo♥


ZzZzZzZzZz....

Är sååå trött! Ögonen åker snart ihop!
Har typ legat på soffan hela dagen, sov dåligt i natt.
När Johnny kom hem från jobbet så drog jag iväg till Stinsen med Miche. Det var kul att kolla lite i affärer, köpte faktiskt ett par byxor. Sen käkade vi glass :) tog svartvinbärs sorbet och citron sorbet. Riktigt gott!
Sen blev det idol och fredags mys. Sitter och väntar på att få veta vem som vinner sen blir det sängen!


Vart är snön?

Igår åkte jag ju hem till Linda. Hailey kände sej hemma direkt och började röja med Wilma och Rasmus leksaker.
Dom var inte hemma utan kom lite senare då lekte dom allihopa. Riktigt kul :)
Jag och Linda fikade och snackade skit. Var kul att träffa henne. Även fast vi inte ses ofta eller pratar ofta så är allt som vanligt och vi fortsätter där vi slutade sist! Sånna vänner är guld värt!
Sen på kvällen kom min brorsa på middag, han och Hailey röjde här. Han är ju hennes favorit och hon får ju göra precis vad hon vill. Hon behöver bara gnälla till lite så får hon sin vilja fram.

Idag hade jag hoppats på lite snö så jag och Hailey kunde gå ut och utforska den men det verkar inte bli så mycket... :( ser bara mörkt och trist ut när man tittar ut.
Vi får se vad vi hittar på!


Härliga torsdag!

Idag vaknade Hailey tjugo i nio! Sååå skönt!
Vi va ute på promenad på förmiddagen. Man får inte ha bråttom när pottan går själv! Men så mysigt att se henne :)
Nu ska vi fixa iordning oss sen hämta Linda på jobbet och åka hem till henne. Ska bli kul att se hennes nya lägenhet!


♥ mormor och morfar ♥

Blogg.se funkar inte som det ska, fattar inte vad problemet är! Så irriterande..
Dagarna har rullat på i en rasande fart som vanligt...
I söndags va vi ute och fixa lite julklappar och så. Känns som om vi börjar få koll på läget...
Sen blev det bara slappa resten av dagen.
I måndags var jag hemma hos mormor och morfar, min moster kom dit också så vi fikade och snackade gojja.,
Träffar ju inte henne så ofta eftersom hon inte bor i Stockholm.
Blev där hela dagen faktiskt, tog en sväng i centrum med dom också.
I tisdags plcokade jag upp mormor och morfar för lite shopping.. Hahaha! Känns som om det är det ända jag gör nu för tiden.
Morfar ska ju hellst inte köra bil så då kör jag dom om dom ska nånstans eftersom jag ändå är hemma.
Så vi va på Rusta, Jysk och Mio. Sen bjöd dom på lunch ute. Väldigt trevligt!
När vi kom hem till dom kom mormors syster, bror och hans fru på en fika. Så det var fullt hus!
På kvällen städade jag och sen blev det lite tvätt.
Idag var jag hos mormor och morfar IGEN... Hahaha, dom lär ju tröttna på mitt face snart!
Mamma kom hem från Teneriffa igår så vi gick och tog en fika. Dom skulle ha hjälp med nån lampa och med teven, så vi fixade det.
Sen hade jag och Hailey fint middags besök, nämligen Michelle. Jag gjorde pastagratäng till os.. Smarrigt!
Det var verkligen kul att träffa henne och vi hade mycket att prata om.
Känns som om min mun bara babblade på om allt möjligt.. Haha länge sen man pratade av sej..
Hoppas vi kan ses snart igen.. Det går allt för lång tid mellan gångerna.
Nu ska jag faktiskt snart krypa till sängs, imorrn har jag fullt upp!


mhm..

Jaha.. Ännu en dag som bara försvann fort som sjutton...
Eftersom dagen började sent så kom vi iväg sent. Skulle till barkarby och fixa bilbarnstolen.
Stannade hos Johnnys mamma innan, han skulle hjälpa henne med en grej och så fikade vi lite.
När vi kom till barnenshus var det såklart proppat med folk.. Fick vänta skit länge på hjälp så jaaa hela dagen gick typ... Vi stannade på donken på vägen hem och käkade. Hailey skiter i maten bara hon får sitt isvatten med sugrör. Hahaha! Sötnosen! =) Hon är så duktig och smart. På riktigt alltså, hon är typ ett litet geni.. Inte för att skryta och så men om man jämför med andra ungar så är hon stået vassare.. haha.. Men hon åt lite kyckling i alla fall.




Sen blev det hem och busa med pottan.
Jag tog en låååång dusch, jäkligt skönt! Nu ska vi kolla film, No country for old men. Den går på 7an nu, den är riktigt bra! Kolla!


Utvilad!

Åhh va jag har sovit gott!
Johnny kom hem runt halv tolv igår, då satt vi uppe och snackade lite sen gick vi och la oss strax efter ett.
Hailey vaknade två gånger i natt men Johnny tog det så jag snarkade vidare.
Vaknade halv tio, kollade på klockan och trodde inte det var sant! Halv TIO! Johnny och Hailey sov fortfarande och jag hade vaknat av mej själv, utan ont i ryggen.. Haha så skönt!
Nu kokas kaffe, Johnny är påväg och ska köpa nybakat bröd. Gott gott! =)
Verkar vara tråkit väder idag, hade hoppats på lite sol så jag kunde ta en långprommenad med Quattro.
Vi får se hur det blir, skulle behöva åka och fixa med Haileys bilbarnstol, ska byta till en ny hon börjar växa ur babyskyddet.. Eller rättare sagt tror jag hon kommer sitta väldigt trångt med overall och det är ju inte så kul.


Fredags bus!

Vart tog den här dagen vägen? Gick på långpromenad på förmiddagen, käkade lunch, busade med Hailey sen tog vi en låååång eftermiddags lur! Såå skönt!
Sen kom Johnny hem från jobbet. Han gjorde sej iordning och hämtade pizza till mej och Hailey.
Han är iväg på julbord nu den jäkeln! Vill också äta massa gott! Fast pizzan va helt okej :)
Jag och Hailey badade sen busade vi massor. Så kul nu när man verkligen kan leka med henne, vi sprang runt och hon skrattade som en tok!
Nu sover hon och jag bjöd mej själv på ett glas vin till idol :)

Trevlig fredag!


Sooooova!

Va gör man med en unge som inte vill sova på kvällen?
Igår somnade hon halv tio, idag typ kvart i tio... Blir galen!
Fattar inte varför och vad jag ska göra?
Så tråkit att inte få lite egentid på kvällen, men så är det ibland.. :(

Imorgon är det fredag. Ska nog ha mys kväll med Hailey... Min underbara fina skatt! 

Vi är på bättringsvägen också, Hailey är faktiskt pigg, jag har lite ont i halsen. Hoppas det går över snart!


RSS 2.0