.....

Igår blev min hals bara värre och värre.. Orkar inte med det här just nu..
Hailey har inte blivit bättre men samtidigt inte sämre så det är ju bra..
Idag käkade Quattro en bajsblöja. Första gången han gör de. Han slickade rent hela och fick nog me några våtservetter på köpet, dom lär väl komma ut ikväll...

För övrigt så är jag opepp på allt just nu, vill ingenting, har inte lust med nånting, känner ingenting. Tråkit när det är så.
Vill bara att det ska bli nån förändring, att det ska hända nånting, att ha nånting att se fram emot. Just nu är det enda ljuset min lilla skrotpotta.


Sjukstuga...

Jaha, då har förkylningen kommit till oss :( Hailey började snora i söndags men inte så mycket.. Imorse va hon helt tjock i näsan och hostade massor.. Eller imorse är ju synd att säga, hon sov till halv tio. Nu ligger hon och sover igen, hon blev skit trött efter hon ätit lunch. Hoppas hon piggnar till snart, men jag känner på mej att det snart är min tur :(
Igår va vi hemma och mös hela dagen, Janne kom förbi på dagen och hängde en stund. Sen kom Johnny hit efter att han hade tränat och käkade middag. Sen vart han kvar och sov här. Känns som om vi är ganska värdelösa på att bo på två håll.. Men det är svårt, man saknar ju varandra :(

Nej nu ska jag vila lite innan pottan vaknar. När jag vaknar på morgonen känns det inte änns som om jag sovit, den där sängen är så obekväm...


Helgen!

I Fredags hann jag bara med tre glas vin sen somnade jag. Haha orkade inte änns kolla klart på Idol...
Tyvärr sov jag skit dåligt, Quattro hoppade upp och ner från sängen hela natten så jag höll på bli tokig. Sen runt halv sju ville han ut så då var det bara gå upp.. =(

I Lördags åkte jag och Johnny till Ikea, skulle kolla en grej till mormor och morfar. Sen va vi en sväng på Outlet men det var kallt och blåsigt och inte alls kul.
Sen åkte vi hem och fixade iordning oss för vi var bjudna på glögg provning hos familjen Scott.
Det var trevligt och barnen hade väldigt kul men det var verkligen full fart på dom kan man säga...
Vi drog hem ganska tidigt, Hailey var trött och Hampus började spåra ur så då drog vi hem.
Jag och Johnny tog ett glas vin och snackade lite sen drog jag, blev så trött.
Sov lite bättre inatt men har varit tung i huvudet hela dan idag.
Låg i soffan hela förmiddagen och orkade inte göra nånting, drog till mormor och morfar med Janne för en fika vid två. Hjälpte dom att sätta upp sin ljusslinga till balkongen vilket inte var det lättaste i den här stormen... Haha men det lyckades till slut!
Sen tog jag en promenad till svärmor för att möta upp Johnny, han skulle hjälpa henne med en grej, drack lite mer kaffe och snackade lite.
Sen frågade Johnny om jag ville käka middag med dom så vi drog och handlade tacosgrejer och åkte hem och lagade.
Va riktigt gott, länge sen vi käkade det. Nu sitter vi och kollar på Beck och dricker vin.
Sover här inatt, ska bli skönt, mammas säng är sjukt obekväm...

Juste, nu snöar det också! Kul! På första advent och allt =)


Fredag...

Idag har det varit full fart igen..
Känns som om klockan redan är nio på kvällen och att det snart är läggdax. Men det är det inte, ska snart gå och lämna Hailey till Johnny sen ska jag kolla på en lägenhet.
Ikväll blir det myskväll för mej själv med idol och vin. Kommer nog somna ganska tidigt. Blir nog väldigt tomt att sova själv :(
Nu måste jag byta en bajsblöja, jippi!


Skit också!

Åhhh! Hailey har pajat min telefon!!! Hon har dreglat på den så nu funkar den inte :(
Faan allt går emot mej just nu känner jag. Blir så less på att det alltid är nått skit! Har verkligen inte råd med en ny telefon :(
Hoppas hoppas hoppas att det sker ett mirakel så den funkar igen!


Veckan som gått...

Klockan är snart halv fem. Jag har legat vaken och stirrat i taket i en och en halv timme.. Är trött men min hjärna går på högvarv och jag kan inte koppla bort alla tankar som far runt i huvudet.
Hailey sover som en stock och har bara vaknat en gång på hela natten. Kanske därför jag inte kan sova? Min kropp har redan fått dom timmars sömn jag brukar få under en natt?
Kan ju försöka uppdatera veckan iallafall om jag nu kommer ihåg allt.

I tisdags var jag iväg med mormor och morfar till sjukhuset. Det gick väl inte sådär super bra, morfar har fel på hjärtat och måste operera. Blir förmodligen nångång nästa år eftersom det är kötid och dom måste hinna göra lite prover och tester innan dom kan sätta igång.
Efter det drog jag hem och gick en promenad med Quattro. Åkte till mormor och morfar och träffade hennes syster med man, blev kvar på en fika som sen blev till middag och var nog inte hemma förens klockan var halv nio. Donade lite hemma sen stupade jag i säng.

I onsdags va Johnny hemma från jobbet. Han skulle göra lite testet för sin hals som han hat haft problem med. Den har varit helt varig och äcklig så han har knappt kunnat äta eller prata. Han kom hit och käkade frukost sen åkte vi till Barkarby en sväng för jag skulle kolla på en vagn jag sett. Den var super fin och bra så vi köpte den. Kommer inte ihåg vad den hette men tror det var Chicco liteway eller nått sånt. Jag är skit nöjd iallafall och Hailey verkar trivas i sin nya vagn :) en röd blev det! Efter det fixade jag lite hemma inför mitt finbesök som skulle komma på fika nämligen Linda!
Det var så roligt att träffa henne och bara sitta och snacka. Helt plötsligt hade vi gaggat i tre timmar och hon skulle hem och käka och det gjorde jag och pottan också. Vid typ halv sju blev jag lite spontan och åkte till min kusin och tog en fika.
Therese och Vilmer kom förbi också så det blev fullt hus. Men det var jätte trevligt :)
Kom hem typ halv tio så det blev bums i säng med Hailey och med mej med för den delen.

Igår så om Johnny och åt frukost igen sen åkte vi och hämtade en grej vi beställt till våran diskmaskin. Passade även på att byta hans mp3 som gått sönder. Drog förbi mormor och morfar på en fika och se hur det var med dom.
När vi kom hem så ramlade Hailey och slog i munnen. Hon grät lite men det gick över ganska fort. Sen ser jag hur hon är helt blodig runt munnen. Så det var ju bara packa in oss i bilen och åka snabbt till tandläkaren. Fick sitta där och vänta en timme. Dom kollade tanden men den verkar inte lös så vi ska hålla koll så det inte blir svullet eller att hon blir trött/sjuk. Min stackars prinsessa! På kvällen kom Janne förbi och hängde en stund med oss och tog en fika. Sen blev det sängen igen.

Nej nu ska jag försöka få lite mer sömn innan busungen vaknar!


Andas in, andas ut.

Ojojoj dåååålig uppdatering men det är så full rulle hela tiden så hinner knappt med mej själv! Ska verkligen försöka skriva imorgon men har inte satt på datorn på två dagar. Nu är det sov time och ladda batterierna. Sov gott!


livet...

Igår flyttade jag över dom flesta grejerna jag ska ha när jag bor hos mamma.
Böt däck på bilen också och det känns skönt att ha det gjort, man vet aldrig när snön kommer.
Sen tvättade jag upp nästan alla skitiga kläder, kommer bli skönt att ha tvättmaskin och slippa tvättstugan ett par veckor.. =)
På kvällen hade jag och Johnny myskväll, chips, dipp och sällskapsresan Snowrollers =)
När vi hade krupit ner i sängen fick vi ett tråkit samtal.
En bekant avled hastigt igår kväll. =(
Så sjukt hur livet bara kan ta slut och hur livet nu vänds upp och ner för hans nära.

♥Vila i Frid Tomas♥

Du gav alltid ett starkt intryck på människor som träffade dig, du kommer vara otroligt saknad!

Mina och Johnnys tankar finns hos Malin och barnen.
Det kommer vara en tuff och svår tid, men dom fixar det! Det är jag säker på!

Snart ska jag köra mormor och morfar till sjukhuset, morfar hade nån läkar tid där idag.
Sen blir det nog fika, mormors syster kommer på besök idag och hon vill träffa Hailey... Och mej såklart! =)


Glöm inte att ge dom ni älskar och tycker om en extra lång och hård kram då och då. Man vet aldrig vad ödet har för planer!


Luften har gått ur mej...

Fan vet inte vart jag ska börja... Har så mycket att fixa idag men INGEN ork alls!
Så stökigt här hemma, Haileys leksaker ligger överallt.
Måste börja packa också, ska nämligen bo i min mammas lägenhet i några veckor. Flyttar in i morgon och ska ha kläder till både mej och Hailey ett tag framöver, sen leksaker och alla grejer till Hailey. Sen grejer till Quattro också... Har som sagt ingen lust alls med allt det här men jag måste ta tag i det. Ska byta däck på bilen i eftermiddag också.. Allt på en gång!
Ska ta några djupa andetag och sätta igång.



Bästa ungen!

Ute och knallar :)


Lördag/söndag

Igår åkte jag, mamma och Hailey till centrum.
Kollade runt lite och hittade en hel del till min älskade potta. Fyra par byxor tre par strumpor och nya mockasiner.
Måste ju börja ladda upp inför dagis!
Passade på att klippa mej också, mitt hår va så sjukt slitet. Nu är det bara utväxten som ska fixas kanske hinner det ikväll. Hoppas!
Efter centrum åkte vi vidare till mormor och morfar och fikade, min moster och kusin kom dit också.
Sen fixade jag middag, helstekt ryggbiff med potatisgratäng sallad och sås. Bjöd in mamma och Janne på middag också. Stekte en bit lax till mej själv, riktigt gott!
Sen blev det "så mycket bättre" på tv.
Natten va skit, Hailey sov jätte oroligt och vaknade vid fem och efter det kunde jag inte somna om :( det kunde Hailey och sov till tjugo över nio.. Jippi..
Johnny åkte och jobbade vid sju tiden :(
Idag har jag varit iväg till Arlanda, mamma skulle växla pengar, sen en sväng på ÖoB och Willys.
Nu sitter jag hos min bror och fikar.
Hailey knallar runt här och är super glad. Nu har hon ju verkligen börjat gå ordentligt eller vad man ska säga, förut gick hon emellan oss men nu går hon ju runt. Så jäkla kul! Mammas stora tjej!


Idol...

Idag har jag fixat hemma. Satte upp nya gardiner, städat toaletten, fixat i vårat sovrum, städat köket, gått igenom massa papper och kastat onödigt skit. Känns väldigt bra :)
När Johnny slutat jobbet åkte vi och handlade lite, käkade middag och busade med Pottan.
Fick mina kort jag beställde här om dagen också, så kul att sitta med "riktiga" foton och bläddra. Ska sätta in lite foton i Haileys fotopärm imorgon.
Sen har vi kollat på idol, tycker faktiskt att dom i idol överlag har varit riktigt dåliga... Så trisst...
Imorgon jobbar Johnny igen, när han kommer hem har jag tvättstugan. Vet inte vad jag ska hitta på till dess, är det inte allt för kallt blir det nog en sväng till lekparken och gunga lite. Quattro är fortfarande inte bra i tassen så det blir nog ingen långpromenad för honom :(

Snart är det ny vecka med nya utmaningar... Är INTE taggad inför det. Men det är bara bita ihop och tänka bra tankar så löser det sig. Kanske berättar mer om det sen..
Ska iallafall ta till vara på den här helgen så gott det går.

Dax för sängen! Sov gott!


Bingo!

I natt sov Hailey bra så jag var utvilad och pigg imorse, vi låg faktiskt i sängen en bra stund och mös =)
Gick upp och åt frukost, Hailey åt alldeles själv, mammas stora tjej!
Vi hade en dejt med Iluna på Ikea så vi packade in oss i bilen och åkte dit. Vi gick runt lite på outlet också och jag hittade ett par byxor till pottan och strumpor till henne och Hampus.
Vi tog en lunch på Ikea också, väldigt trevligt när tjejen vid bordet brevid oss spydde rätt ut... Hmmm... =\
När vi kom hem sov Hailey en sväng sen lekte vi med hennes klossar.
Johnny slutade fyra idag så det var väldigt skönt! Kul att slippa äta middag själv och kul för Hailey att hinna hänga med honom lite..
Snart ska vi spela Bingolotto! Kul det skulle vara att vinna nångång. Kanske är min lucky night ikväll! =)


Hepp!

Gud vad dagarna bara försvinner...
I måndags va jag mest hemma och tog det lugnt och fixade lite.
Johnny jobbade sent så jag tog en promenad till mormor och morfar och käkade middag. Mamma kom dit också.
Sen när Johnny slutade hämtade han upp oss.

Natten mellan Måndag och Tisdag var helvetet på Jorden. Eller helvetet i mitt sovrum rättare sagt. Tror Hailey vaknade MINST en gång i timmen..
Vi var så trötta på morgonen och jag fattar inte hur Johnny änns orkar gå upp och jobba så sent som han gör.. Men men det är hans huvudvärk..
Hur som hellst så låg jag typ i koma hela tisdagen.. haha.. Jag var så trött att jag inte orkade gör nånting, släppte ut Quattro utanför porten så han fick kissa.. Det var nog den mest ansträngande jag gjorde.
Johnny jobbade som sagt sent så mamma kom med mat till mej så underhöll hon ungen en stund =)

Gick och la mej tidigt och tack och lov vaknade hon bara en gång i natt, så jag är hyffsat utvilad.
Idag gick vi på en lång promenad på förmiddagen, tyvärr haltade Quattro ganska mycket när vi var påväg hem så blir nog bara korta promenader framöver.

Sen åkte jag och Hailey och hämtade mormor och morfar, mormor skulle till tandläkaren i vallentuna så jag körde dom.
Efter tandläkaren gick vi på kondis och fikade, smarrigt!
Gick lite i affärerna som finns där och hittade en grej jag köpte till Hailey i julklapp.
Åkte förbi Johnny och lämnade nässpray till honom.
Det blev verkligen en heldag.
Nu väntar jag på att Johnny ska komma hem, han ska på utvecklingssamtal på dagis vid halv sex, sen efter det ska vi hem till hans mamma och hjälpa henne med en grej. Hon fyller år idag också, så Grattis till henne!

Helgen!

Full fart i helgen!
Försökte underhålla barnen så gott det gick i lördags.
Vi målade och ritade, sen kom min brorsa hit och höll mej lite sällskap.
När Johnny kom hem fick jag en pause och kunde vika lite tvätt..
Till middag gjorde jag iordning fläskytterfilén som jag skulle gjort i fredags, dock ändrade jag lite och gjorde den bacon inlindad istället.
Till mej stekte jag en bit lax, fixa potatisgratäng och sen blev det fetaost röra till det =) Smarrigt kan jag lova!
Kvällen blev inte så rolig, Hailey hade fruktansvärd magknip och skrek som en galning. Helt hysterisk.. Hon höll på fram till elva och då var jag och Johnny så trötta så vi gick och la oss. Vi hade planerat att kolla på film men det tog vi igår istället.

Johnny jobbade igår också och barnen va heeeelt speedade, speciellt Hampus.
Har aldrig sett honom sådär, han lyssnade inte ett skvatt, sprang runt och gapade när dom lekte, hoppade över golvet (tror nog grannarna va borta annars hade dom garanterat bankat i taket) och var faktiskt lite uppkäftig.
Men Janne kom hit igår igen och hjälpte mej underhålla dom. Tillslut somnade Hailey i hans famn och Hampus var nära att somna i hans knä.. Sen skulle han lägga sej och vila men han vilar väääldigt fort så det var snart fart på honom igen.
Johnny kom hem strax innan två så då packade vi in oss i bilen och åkte till mormor och morfar för lite farsdag fika.
Vi firar alltid morfar på farsdag, vet inte varför men det har alltid varit så och kommer säkert alltid vara så.. Haha.. Så det bidde tårta, kakor och mormors goda sockerkaka!
Mätta och belåtna åkte vi vidare hem till svärmor för att fika lite till... Haha! Hon fyller år på onsdag så hon hade lite födelsedags fika igår. Då blev det kaffe och blåbärspaj. Riktigt gott men jag var så mätt så orkade bara en bit.

Sen hade jag och Johnny filmkväll, men vi orkade inte kolla klart så det blir nog fortsättning ikväll om han orkar. Han jobbar sent idag så vi får väl se.

Imorse var det en kille och kollade på våran fläkt i köket, den har ju varit trasig sen typ augusti och först nu hittade dom hit. Men han kunde inte laga den så nu får vi vänta på att nån annan ska komma hit och byta den men det blir väl i augusti nästa år.. Haha..

Nu väntar jag på att Hailey ska vakna, då blir det mellis och sen ut på promenad. Tänkte ta en sväng och avsluta hos mormor och morfar. Känns tråkit att sitta hemma hela eftermiddagen när Johnny ändå jobbar sent.
Hoppas Quattro orkar gå, han har skadat tassen så han är halt =( Vi får gå försiktigt.

 

Hailey och Johnny när hon hade magknip =(







Jag och Quattro förra helgen. Hoppas han blir pigg snart igen!



Bläää

Shit vilket ruttet väder det är idag. Man har ingen lust alls att gå ut. Här hemma har det redan börjat gapats och skrikits. Hailey gick nämligen upp runt fem imorse så hon är sååååå rolig!
Ingenting passar, ingenting är roligt, ingen frukost duger, inte änns Hampus är rolig och då är det illa...
Men hon lär ju somna en sväng på dagen så då får man väl hoppas att hon vaknar med ett glatt humör!
Hampus har redan börjat tjata och fråga om när pappa kommer hem.
Har känslan av att det kommer bli en låååång dag.


............

Igår körde jag mormor och morfar till Danderyd och morfar gjorde lite tester. Under tiden gick jag och mormor och drack kaffe.
När han var färdig bjöd dom mej på lunch, det var trevligt!
När jag ändå var i krokarna åkte jag förbi jobbet och gaggade lite, har äntligen fått veta när Hailey ska börja på dagis så jag berättade för dom när jag kan börja jobba osv.

Hon har fått en plats på den förskolan jag ville, så det blir super nära! 9 Januari börjar hon =)
Känns ju skit tråkit förståss men kul för pottan, men jag tippar på att lilla mamma här kommer gå därifrån med tårar i ögonen =(

På eftermiddagen när Johnny kom hem åkte vi till IKEA, passade på att käka middag där också.

Idag har det varit full rulle.
Morfar skulle göra nya tester så körde dom idag också, efter det åkte vi och handlade, hade planerat en lyxigare fredagsmiddag med fetaost fylld fläskytterfilé med potatisgratäng.
Men Johnny ringde och sa att han skulle träna idag så då tappade jag lusten att anstränga mej...
Så jag och the kids hade egen fredagsmysmiddag och käkade nudlar med färskt bröd.. Sååå gott och passar ju faktiskt mej mycket bättre eftersom jag inte änns äter kött.. Haha!
Sen att jag hade eftermiddagen från helvetet behöver vi inte änns gå in på. Men nu är det lite bättre..

Nu sover barnen och jag kollar på idol. Johnny är och träffar en kompis, vet inte när han kommer...
Kanske vi hinner kolla en film innan jag är allt för trött..
Han jobbar imorgon så jag måste ju vara fit for fight så jag orkar me alla tre vildar hela dagen... Vet inte vad vi ska hitta på, kan ju hoppas att vädret är bra så man kan hänga i lekparken.



ZzZzZz...

Va precis ute med Quattro och ska snart gå och lägga mej, väntar på att Johnny ska bajsa färdigt så jag kan kissa och borsta tänderna =)
Imorgon ska jag köra mormor och morfar till Danderyds sjukhus, morfar ska göra några tester där, så det blir till att gå upp tidigt..
Hoppas hoppas hoppas jag får sova inatt bara!


Hopp över liten hund, ny OS gren?

Såhär ser det ut här hemma ibland.. Stackars hund..
Fram och tillbaka klättrar hon och han bara ligger där...
Peta honom i ögonen är också en hobby.. Fan aa han är ju härdad i alla fall.. Dom är som bråkiga syskon!









Min älskade busunge! Mammas hjärta! ♥


.......

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen..
Ibland känner jag ingen lust alls, men ändå är det så skönt att skriva lite..
Finns så mycket jag vill skriva om och berätta men vill inte vara för privat här på bloggen eftersom jag inte vet vilka som läser.. Vilka är ni? kan ni inte langa in en kommentar så man har ett litet hum i alla fall..?
För er skulle det säkert vara jätte kul om jag öppnade mej och inte bara skrev om hur dagen varit, men som sagt känns inte helt bekvämt att slänga alla inälvor på bordet.

Hur som haver så ska jag uppdatera er lite om senaste dagarna i alla fall..

Söndag:

Gick med Johnny och Quattro på en låååång promenad (3 timmar) vi avslutade promenaden hos mamma för en fika och hämta hem Hailey.
Glupsk och hungrig efter promenaden slängde jag i mej en kaka utan att kolla innehållet... INTE lyckat. Innehåller spår av jordnötter. JIPPI!
Så hej och hå spola munnen, gurgla och föröka få det att sluta klia i halsen. Tröck i mej stora bitar knäckebröd (as skönt när det kliar och man mer än gärna skulle vilja köra ner toaborsten i strupen) kliandet avtog i halsen efter en stund, var förståss fortfarande svullen men kliandet gick vidare upp på kinderna och ögonen. Kände mej inte alls bra... =(
Nu kanske ni undrar, men varför åker man inte in till sjukhuset?
Jo det kan man ju göra om man vill spendera hela jävla söndagkvällen/natten i ett jävla väntrum med skrikiga ungar gråtande kärringar och suckande gubbar.. Tack men NEJ TACK! Pass på den.
Självklart hade jag åkt in om jag inte fått luft eller så, men jag kunde andas hyffsat bra.
Jag och Johnny gick hem med Hailey och jag la mej på soffan och tyckte synd om mej själv.
När det började släppa så fick jag så otroligt ont i halsen, kändes som blödande sår.
Vet inte om det var knäckebrödet som rivit för mycket eller om huden är irriterad efter den allergiska reaktionen, kanske någon som vet svaret på det? I would love to know!
Slaggade tidigt i alla fall, min kropp blev helt utmattad av det där.

 

Måndag:

Fixade hemma, körde fogfix på Hampus toa, blev super fräscht!
Städade, dammsög och moppade Hampus rum så det var fint och luktade gott tills han kom.
Sen hann jag nog inte med så mycket mer den dagen.
Johnny åkte och tränade direkt efter maten och Hampus och Hailey röjde runt som vanligt.
Kollade på en bra film också, Friends with benefits, orkade dock inte kolla klart.
Sen på natten taffsade Hailey, vaknade flera gånger och sen halv 5 tyckte hon att hon skulle upp.. Skit unge! Sen dög inte jag utan hon ville vara med pappa så han fick sitta med henne så hon inte skulle skrika..



Tisdag:

Gick en lång promenad på förmiddagen och avslutade den hos mormor och morfar för lite kaffe, blev kvar hela eftermiddagen och babblade, Hailey käkade äpple och Quattro var helt däckad efter promenaden.
På kvällen åkte jag till ÖoB och handlade med mamma. Sen kollade jag klart på filmen och stupade i säng.

Ungen har sovit i natt i alla fall men halv fem väckte Quattro mej för att han va nödig så det var bara klä på sej och pallra sej ut med honom.. Alltid är det nått..

Nu ska vi snart ut på en promenix, det verkar kallt ute så man får väl klä på sej ordentligt.



Underbara Lördag!

Guud vilken skön lördag jag hade.
Började dagen med en härlig frukost, scones med marmelad =)
Sen drog vi och kollade i lite affärer och jag köpte ett par nya byxor.
På eftermiddagen gick vi till mormor och morfar och fikade, mamma och moster var där också.
Slutade med att jag och Johnny lämnade Hailey med mamma och drog hem.
Vi åkte till gravarna och tände ljus, det var verkligen mycket folk ute på kyrkogårdarna och hur mycket ljus som hellst. Väldigt vackert!

Vi åkte hem och packade en väska till Hailey och lämnade till mamma.
Sen var det myskväll för oss!
Satt och pratade, käkade, drack vin, och kollade film.
En väldigt trevlig kväll och framför allt en hel natts sömt utan en liten Hailey som vaknar! Haha sååå skönt! Vi sov till tjugo i nio! =)

Nu blir det långpromenad med Quattro, det är faktiskt riktigt fint väder.
Ha en trevlig söndag allihopa!

sköna fredag!

Woohoo! Hailey sov hela natten! Från halv sju till halv sju =)
Vaknade fucking utvilad! Sån grym känsla... Haha! Ibland är man glad för det lilla i livet, men det ska man vara!
Vi gick upp käkade frukost gick ut med Quattro sen gick vi till centrum och mötte upp min mormor och morfar och mormors syster.
Gick runt lite och kollade i affärer och sen käkade vi lunch.

På eftermiddagen kom min brorsa hit och hängde lite.
Till middag gjorde jag äcklig lax med god potatisgratäng och drack äckligt vin till det. Nu kollar jag och Johnny på idol,
jag är faktiskt trött och ska nog lägga mej efter det.
Imorrn blir det nog bara chill hela dagen, skulle dock behöva gå och klippa mej så kanske gör det då...

Sleep tight!


ZzZzZzZz...

Vilken helvetes natt jag ha haft.. eller vi kanske man ska säga.
Pottan tyckte att klockan ett ska man gå upp och hålla mamma vaken i två timmar.. Innan dess hade hon redan varit vaken två gånger.
Jag blir GALEN! Nu börjar det faktiskt spåra ut, fattar inte vad som kan vara fel. Sen sov hon fram till fem, vaknade och stökade runt en stund sen somnade hon om och vaknade klockan sju. Då gick jag upp. Eller jag gav upp rättare sagt.
Idag ska jag lägga mej tidigt måste fanimej få lite sömn nu innan jag går under.

Fullt upp idag har vi haft.
Käkade frulle, tog en promenad med Quattro, gick in och lekte en stund, klädde på oss igen och skulle gå ut, Hailey luktar skit, av med alla kläder, Hailey har skitit ner sej, spola av henne, på med nya kläder, skynda ut till bilen, ska kolla klockan - FUCK - glömt mobilen, upp igen, hämta telefon, kollar klockan, ska vara med pottan hos tandläkaren om 10 minuter, packa in vagn och barn i bilen, kör fort som fan, packa ur vagn och barn ur bilen, springa till tandläkaren, anländer en minut innan bokad tid med svetten i pannan.

Det gick i alla fall jätte bra där, hon fick en tandborste som hon diggade.



Gick en sväng i centrum och köpte en tröja och förkylningsgrejer till Johnny.

På eftermiddagen när vi käkat lunch gick vi till min mormors syster och fikade. Det var trevligt!

Nu ska jag vädra Quattros prutt som luktar dött i hela lägenheten!

Blod, svett och tårar...

Ibland önskar jag inget hellre än att Hailey ska sova en sväng på dagen.
Men vissa dagar, som typ idag har jag så otroligt tråkit när hon sover.. =(
Vill bara gå in och hosta eller rota i garderoberna så hon ska vakna... Haha..
Hon somnade när vi va ute på promenad och så la jag henne i sängen när vi kom in för det kändes inte som om hon hade sovit klart och nu har hon sovit i nästan två timmar.. Quattro är skit trött och vill inte änns ligga och gosa i soffan, katterna ligger och myser tillsammans. Jag kanske ska slumra en sväng på soffan.
När Hailey har vaknat och käkat lite ska vi dra till centrum, ska lämna blod till nått forsknings skit jag är med i... Hatar att lämna blod så Johnny ska gå tidigare från jobbet och hålla min hand.. haha! Blir alltid kallsvettig när jag ska dit och jag gråter alltid en liten skvätt, men det går nog bra, det är sista gången jag ska lämna sen är det över!



På tal om blod, har varit skit sugen på att se Blod in Blod ut jätte länge nu. Johnny hittade den i ett skåp för nån vecka sen men sen glömde vi kolla på den..
Kanske blir ikväll då!

ain't no sunshine over me...

Tråkigt att vakna upp till sånt här grått väder.
Jag vill ha SOLSKEN!
När snön kommer blir det i alla fall lite ljusare, det gillar jag.
Men jag måste väl ta mej ut på en promenad me Quattro och pottan i alla fall.

Ikväll ska jag absolut kolla på kalla fakta på tv4.
Ämnet känns ganska aktuellt med tanke på vad Hampus va med om förra veckan.
Tycker det är hemskt att man ska behöva vara orolig när man lämnar sina barn på dagis.
Men samtidigt måste det ju vara fruktansvärt för alla som arbetar på dagis att känna att man inte räcker till. Det är alldeles för många barn på antal fröknar och jag antar att dom flesta som jobbar på dagis gör det för att dom tycker det är kul att arbeta med barn och ta hand om dom.
Som exempel pratade jag med min mamma om jobb här om dagen, hon har tidigare jobbat på dagis i många år.
Så frågade jag henne om hon inte var sugen på att börja jobba på dagis igen men då svarade hon aldrig i livet.
Hon anser att dagis nu för tiden enbart är en förvaring för barn medans föräldrarna jobbar och man har glömt bort allt det roliga. Det har hon nog rätt i.

Om jag bara tänker tillbaka på när jag själv gick på dagis (världens bästa dagis!) så känns det inte som om det var ett problem om man ville krypa upp i en frökens knä och hon läste en saga för bara en själv. Men skulle det finnas tid för sånt nu? Kan en fröken gå ifrån en barngrupp och vara med ett enskilt barn? Eller lämnar hon en annan fröken ensam med 20 ungar då?
Det är ju bara kolla på gruppfotona från dagis, vi är typ 10 ungar och 4 fröknar.
Tycker det är synd att dom drar ner på en så viktig sak som dagis. Dom är ju faktiskt våran framtid.

Tänkte här om dagen på om man kanske hellre ska försöka få plats hos en dagmamma, men fan dom har väl lika mycket ungar dom också. Tänk om alla föräldrar på ett dagis hoppade in en dag i månaden, på ett rullande schema, att det alltid var en förälder på dagis som en extra hjälp. Den skulle ju inte behöva sköta det pedagogiska men en som har tid att sitta och läsa 20 sagor om dagen, eller som kan sitta och rita med ett barn om den inte alls känner för att gå ut med alla andra. Jag skulle lätt ställa upp! Då får man ju också en inblick i hur det ser ut under en dag för sitt barn.
Visst, inte alla som skulle ha råd att vara ifrån sitt jobb en dag i månaden, men då kunde ju kommunen gå in och ge ett bidrag eller nått...
Fast det är ju där problemet ligger, pengar... Alla kommuner är ju sååååå fattiga....

Nej nu blir jag bara irriterad, promenad på det här kanske!



fix

Idag har jag fixat lite hemma. Va iväg och köpte en matta till vardagsrummet igår så nu borde det dämpa ljudet ner till grannen lite i alla fall..
Hittade en klocka som jag satte upp i vardagsrummet och sen hittade jag lite julklappar också.
Lika bra att passa på när man ser nått som skulle passa barnen.
Svärmor kom förbi med mina gardiner som hon så snällt tvättat och strukit åt mej och i köket böt jag till ett par nya som jag hittade i garderoben.
Nu är jag precis klar med disken, Hailey har sovit en timme och jag borde ha passat på att vila själv men fan, finns så mycket som man vill hinna göra i lugn och ro =)
Men nu kanske jag hinner vila ögonen några minuter innan hon vaknar!


RSS 2.0